Főoldal > AKTUÁLIS > Irina Shayk bikinis testén egy gramm felesleget sem látunk

Irina Shayk bikinis testén egy gramm felesleget sem látunk

bikiniBradley CooperIrina Shaykkülföldi sztármodellnyárnyaralásstrandszexi modellsztár
0

Írta:

A 32 éves modellről az alábbi kép alapján nem gondolnánk, hogy kisgyerekes anyuka.

Irina Shayk és Bradley Cooper Olaszországban, Positanóban is jártak nyaralásuk során, ahol természetesen a fürdőzés is kötelező program volt számukra. Ehhez a 32 éves modell egy olyan kétrészes fürdőrucit választott, ami bizony azonnal felfedte volna testének bármilyen jellegű tökéletlenségét, és/vagy az esetleges pluszkilókat. De Irina teste szerintünk egyszerűen tökéletes, és mi egyetlen gramm felesleget sem véltünk rajta felfedezni.A 32 éves modellről az alábbi kép alapján nem gondolnánk, hogy kisgyerekes anyuka.

Mintha nem is ő szülte volna kislányukat, Lea de Seine-t 2017 márciusában!

A népszerű orosz modell egyébként már a szülés után egy hónappal topformában volt. Ezt egy névtelenségbe burkolózva fecsegő ismerőse szerint egyrészt annak köszönheti, hogy várandóssága alatt sem hízott túl sokat, másrészt pedig, mert már a szülés után egy héttel újra elkezdett edzeni.

Túl hamar? A modell ismerőse úgy gondolja, nem kell őt kritizálni, mert nagyon jó anya, le sem veszi a szemét a kislányáról. Hát, szerintünk azért ez mégis megtörténik egy-egy kis időre minden nap, legalább addig, míg sportolni megy.

Irina kardió- és súlyzós edzés keverékével karcsúsodik – számolt be a bennfentes –, olykor Bradley-vel együtt is szokott edzeni. Emellett nagyon „tisztán” táplálkozik, és kerüli a zsíros ételeket. Egyik kedvence, a pizza tehát egy ideig biztosan szóba sem jöhet.

A szépség egyébként kiegyensúlyozott, aktív életet élt a baba előtt is, ehhez szeretne most visszatérni. Már több mint öt éve edz Gelbald módszerével – ami a pilates és a box elemeit vegyíti –, hogy formában maradjon, és mindig bikini-kész teste legyen.

Igazi titka azonban, amivel eléri a feszes, tónusos hasizmokat, a szalaggal végzett pilates gyakorlatok. Ezeket most pár hónapig hanyagolta, de a mozgást nem. A sport mindig is fontos szerepet töltött be az életében, és elmondása szerint ennek nem a soványsághoz van köze – Irina egyszerűen jobban érzi magát, ha mozgással indíthatja a napot.

Az apró dolgok is mindig feldobják a gyönyörű modellt. Egy masszázs, egy jól sikerült manikűr, egy új fehérnemű vagy egy kedves bók azonnal jobb kedvre deríti. Ezektől szépnek és szexinek érzi magát. Na és nagyon szereti az újdonságokat is: korábban Kelly Brookhoz és Kim Kardashianhoz hasonlóan ő is kipróbálta a Jukari Fit to Fly edzéseket. A nyújtható övvel végzett mozgásforma az egész testet hatékonyan átmozgatja, és a vérkeringésnek is jót tesz.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X