Főoldal > AKTUÁLIS > Az év fitneszeseménye a Fitparádé

Az év fitneszeseménye a Fitparádé

edzésfitneszFitparádémozgásrendezvény
0

Írta:

Sporttörténelmi lehetőség a 16. Hegyvidéki Fitparádé versenyzői számára

A Fitparádé kétnapos nemzetközi multisport fesztivál, amelyet 16 éve nagy sikerrel rendeznek meg október második hétvégéjén a XII. kerületi MoM Sportban. Az esemény rangját bizonyítja, hogy a világ legjobb versenyzői érkeznek ide megmérettetni magukat több sportágban is.

Minden generációnak

A legnépszerűbb edzőtermi, erő- és ügyességi sportokra épül a Fitparádé koncepciója. 2005-ben nyitottak a tömegsportok irányába, prevenciós célzattal, a fiataloktól az idősekig minden korosztálynak alternatívát mutatva az egészséges életmód felé, számos sportággal és mozgásformával ismertetve meg a látogatókat. Évről évre növekszik a versenyek, versenyzők és a látogatók száma, hiszen a szervezők szem előtt tartják a sportági partnerek és látogatók igényeit és a legújabb trendeket, amelyeknek létrehozásában a rendezvény maga is élen jár. A kétnapos multisport fesztivál keretében show-elemekkel, egészséges életmódra épülő kiállítással és gyerekversenyekkel (vízilabda-bajnokságok, háromtusakupa), valamint regisztráció ellenében a kerületi családok számára szervezett ingyenes szabadtéri gyerek- és családi programokkal színesítik a sportversenyek és bemutatók széles skáláját.

Kiemelkedő díjak, nagy lehetőségek

A rendezvény szombati napja sporttörténelmi jelentőséggel bír a testépítés és fitness sportágak versenyzői számára, ugyanis Magyarországon először kapnak lehetőséget az amatőr sportolók arra, hogy IFBB Profi Kártyát szerezzenek, és mindjárt 7 kategóriában, míg vasárnap komoly díjazásokért folynak majd az összecsapások a színpadon.

A Fitparádénak otthont adó MoM Sport a beltéri, a kültéri és a vizes sportok számára egyaránt helyszínként szolgál, és ennek köszönhetően a világon egyedülálló a programkínálata. A sportrendezvényhez kapcsolódó Fitexpo kiállítói között megtalálhatók a fitness-, a wellness- és a beauty-ipar minőségi szolgáltatói, médiaszereplői, melyek folyamatos promóciós tevékenységgel, kóstolókkal, ajándékokkal vonzzák a látogatókat.

Színvonal és minőség

A Fitparádé 2017-ben elnyerte Rendezvény-Esemény kategóriában a Magyar Marketing Szövetség Városmarketing Gyémánt Díját, 2016-ban és 2015-ben pedig Márkaépítés kategóriában Országos KKV Marketing Gyémánt Díjat kapott. A multisport fesztivál rendezője Buranits Ildikó, akit korábban az év sportpromóterének választottak.

Sztárvendég: Timea Majorova fitneszikon.

Részletes programinformáció:

www.fitparade.hu;

www.facebook.com/MomSport


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X