Főoldal > AKTUÁLIS > Ariana Grande szakított, de máris „új szerelme” van

Ariana Grande szakított, de máris „új szerelme” van

Ariana Grandedisznóságénekesnőkülföldi sztármalacsztártörpemalacvegán
0

Írta:

A fiatal sztárnak csak a malackodáson jár az esze!

Ariana Grandét júniusban jegyezte el a Saturday Night Live-ból is ismert Pete Davidson, méghozzá egy igen látványos, százezer dolláros gyűrűvel. A nagy boldogság viszont alig tartott tovább három hónapnál, a pár ugyanis már szakított.

Az eljegyzést a hírek szerint az énekesnő bontotta fel, aki nem csügged: új zenéken dolgozik, és máris „új szerelme” van. Ezt azért tettük idézőjelbe, mert – mint azt az énekesnő Twitteren tudatta a világgal – Piggy Smalls nevű törpemalacáért van teljesen odáig. „Ő abszolút életem szerelme. Nem is tudom, mivel érdemeltem őt ki” – írta rajongóinak.

Furcsa? Hát, az tény, hogy nem mindennapi dolog nem sokkal eljegyzésünk felbontása után egy sertésről azt mondani, hogy ő életünk szerelme… de persze, Ariana ezzel biztosan nem akarta megbántani exét, akivel egyébként együtt is élt, de az utóbbi Pete-nek rosszul mentek a dolgai, és ez az egész kapcsolatra rányomta a bélyegét.

Davidson nemrég azzal viccelődött, hogy új szobatársat keres, most, hogy Arianával már nem laknak együtt, és azt is mondta, hogy kicsit úgy érzi magát, mint azok a jó fiúk, akiket mindig azon a bizonyos testrészükön rúgnak meg a lányok.

Szerintünk az egyik fő gond az lehetett ezzel az egész történettel, hogy mindketten nagyon fiatalok (az énekesnő 25 éves, exe pedig csak 24), és rengeteg más, kisebb-nagyobb célt akarnak elérni – egyikük sem tart még igazán a házasságnál. Gondoljuk mi.

De persze lehet, hogy tévedünk, és Arianában már jó ideje ott van az az elszántság a családalapítást illetően is, mint amilyennel étrendjét és edzésprogramját alakítja. Személyi edzője, a sztártréner Harley Pasternak szerint az énekesnő elképesztően tudatos: immár évek óta a vegán étrend követője, kedvencei a mindannyiunk által ismert nyers zöldségek mellett az édesburgonya és a tofu, kedvenc nasija pedig az áfonya.

„Próbálok egészségesen élni, helyesen étkezni, eleget aludni és persze sokat mozogni. Szabadidőmben szívesen megyek túrázni, illetve számomra minden koncertem remek kis edzés” – mondta korábban.

De persze nem elégszik meg ennyivel – Pasternak szerint Ariana rendszeresen sportol edzőteremben, vagy akár otthon is, mert kedvenc gyakorlatait akár otthon is elvégezheti. Ezek közé tartozik a kitörés, a csípőemelős pike plank és a Superman póz.

Tipp: ha szeretnéd Ariana Grande edzéstervét utánozni, a rendszeres túrázás (ezt váltakozó intenzitású sétával is ki tudod váltani) és a tánc mellett válassz ki minden napra egyet a fenti gyakorlatok közül, és végezz belőle 5 etapban 30-30 ismétlést. Másnap jöhet a következő gyakorlat, harmadnap a harmadik, aztán kezdd elölről. Hajrá!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X