Főoldal > AKTUÁLIS > Hihetetlen fotót posztolt Will Smith felesége

Hihetetlen fotót posztolt Will Smith felesége

adrienne banfield-jonesanya-lányaedzésedzőteremfitthasizomJada Pinket Smithkülföldi sztársportsztárwillow smith
0

Írta:

Jada Pinkett Smith az anyukájával és a lányával látható a képen.

Akár „A három nővér” címet is kaphatta volna az alábbi fotó, ha nem tudnánk, hogy kik szerepelnek rajta – jobbról balra haladva a sorrend a következő: Will Smith felesége, Jada Pinkett Smith (47 éves), középen a lánya, Willow (18 esztendős), baloldalon pedig Jada anyukája, Adrienne Banfield-Jones (64 éves) látható.

A jó gének kétségkívül a családban maradnak… nézzétek csak, milyen fitt a nagyi!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

That three generational thing✨

Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) által megosztott bejegyzés, Szept 23., 2018, időpont: 2:03 (PDT időzóna szerint)

Persze elég naiv dolog lenne azt gondolni, hogy elég, ha valaki jó géneket örökölt, azoknak köszönhetően majd hatvanas éveiben is szuperül fog kinézni… Willow-nál még talán működik, hogy fiatal kora és villámgyors anyagcseréje miatt kevesebb edzés mellett is meg tudná őrizni ezt az alakot, Jada és anyukája viszont kőkeményen megdolgozik a bombaformáért.

Will Smith felesége szerint a kulcs a folytonosság – ő minden nap 20 percet kardiózik, egy napot sem hagyna ki. És azt mondja, bár az emberek többsége meg van győződve arról, hogy ő órákat edz minden egyes alkalommal, az igazság ettől messze van: 45 percnél több időt sosem tölt az edzőteremben.

Jadát korábban többször is kérdezték már arról, milyen diétával és mozgásformákkal őrzi alakját és fittségét. Ezekre a kérdésekre többnyire azt válaszolta, hogy nem fogyókúrázik, inkább átgondoltan, és a mértékletességet szem előtt tartva tekint az étrendjére.

„Alacsony szénhidrát- és magas proteintartalmú ételeket eszem. Többnyire sovány húst, sok zöldséget, zöld salátát és gyümölcsöt fogyasztok. Az étkezésekkel táplálni szeretném a testemet, ezért szinte semmit nem viszek be, ami túl zsíros vagy túl cukros” – árulta el.

„Az egészséges táplálkozás alapjait a nagyanyámtól tanultam, aki borzalmas szakács volt – jegyezte meg egy interjú során. Majd mosolyogva hozzátette – tőle tanultam meg azt, hogy ne az ízt tartsam a legfontosabbnak, hanem azt, milyen tápláló az adott étel. Mivel ezt korán elsajátítottam, sok olyan ételt is meg tudok enni, ami nem túl finom, de egészséges.”

Ennek ellenére a világsztár azt is fontosnak tartja, hogy időnként finomságokkal kényeztesse a családját és persze önmagát is. „Míg én élek-halok a gyorséttermi sültkrumpliért, a gyerekeim inkább sütit kívánnak. Ezért megtanultam sütni, a specialitásom a 7Up torta. De az édességekkel óvatosan kell bánnunk otthon, a férjem ugyanis hihetetlenül édesszájú: ha elé tennénk egy tortát, az egészet meg bírná enni egyedül” – mesélte.

Jada tanácsa: mozdulj ki!

A híres színésznő az edzőteremben is szeret sportolni, de kedvencei a szabadtéri mozgásformák – imád például túrázni és hegyet mászni. A síelés és a szörfözés pedig családi programnak számít náluk, amiben gyermekei, Jaden és Willow már ügyesebbek, mint ő vagy a férje. „Nálunk a szombat és a vasárnap sem a lustálkodásról szól, sőt a lányom hétköznap is korán kel, hogy együtt sportolhassunk. Neki is lételeme a mozgás” – mesélte büszkén egy interjúban Jada, aki mindannyiunkat arra biztat, hogy ha tehetjük, mozogjunk a szabadban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X