Főoldal > AKTUÁLIS > Mariah Carey viccesebb, mint gondolnánk

Mariah Carey viccesebb, mint gondolnánk

dívaénekesnőgyerekinstagramkülföldi sztárMariah Careypopdívasztárvicces
0

Írta:

A díváról nem hittük volna, hogy humorban is jeleskedik – pedig így van.

Vannak olyan hírességek, akikről talán nem is hinnénk, hogy van humoruk – méghozzá nagyon jó. Ilyen a nyilvánosság előtt sosem mosolygó Victoria Beckham, de a jelek szerint Mariah Carey is: az aranytorkú énekesnő ugyanis cuki és egyben vicces képet posztolt Instagram oldalára. A fotón kislányával, Monroe-val látható, akinek úgy látjuk, épp elég volt aznapra a pózolásból.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

With ❤ from Indonesia

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés, Nov 4., 2018, időpont: 10:12 (PST időzóna szerint)

Mariah egyébként elég elfoglalt manapság: november 16-án jelenik meg 15. stúdióalbuma – négy éve adott ki utoljára nagylemezt -, ami a Caution (vigyázat, óvatosság, körültekintés) címet kapta. A 48 éves énekesnő viszont nem óvatoskodik, inkább élvezi a sikert, a koncertezést, az utazást, és természetesen az anyaszerepet – még akkor is, ha bizony néha neki sem könnyű mindent összeegyeztetni.

Bár elfoglaltságai mellett is kiegyensúlyozottnak tűnik, régebben nem álltak távol tőle a szélsőségek – és ez a diétájára is igaz. Korábban ő maga nyilatkozta, hogy csak norvég lazacot és kapribogyót hajlandó enni. A rossz nyelvek szerint ezekből viszont jól be kellett kajálnia, ha később mégis sikerült kikerekednie… de majd ledolgozza a pluszkilókat megint, mint ahogy például gyerekei születése után, majd válása miatt is tette.

Akkor az jelentette számára a fő motivációt, hogy nem érezte jól magát a bőrében, és változásra vágyott. És persze szerintünk lehet, hogy a mozgás is hiányzott neki, mert korábban számos sportot kipróbált: elmondása szerint örömét is lelte például a power walkingban, amit gyerekei születése után, személyi trénere tanácsára próbált ki és szeretett meg.

Egy 60-90 perces power walking edzés ideális zsírégető módszer, ezért többek közt jelentős túlsúllyal rendelkezők, illetve kismamák számára is sokan javasolják. Emellett ez az edzésmód csak kismértékben megterhelő a csontok és az ízületek számára, az intenzitást pedig a sportolni vágyó maga fokozhatja, vagy épp csökkentheti.

Mariah emellett gyakran sétáltatta egyedül kutyusait, és rendszeresen vízi aerobikozott is, amivel a víz ellenállásának köszönhetően jóval több kalóriát égetett el, mintha egyéb, szárazföldi sportokat választott volna.

Ami pedig az étkezést illeti, a Grammy-díjas énekesnő elmondása szerint főként „unalmas, egészséges kaján” élt, amikor a szülés utáni pluszkilókat próbálta ledolgozni. De mivel nem az volt a célja, hogy csontsoványra fogyassza magát, olykor azért engedélyezett magának egy kis kényeztetést, például nagy kedvenceit, a kenyeret és tésztaféléket.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X