Főoldal > AKTUÁLIS > 3 szexi negyvenes barna sztár Hollywoodból

3 szexi negyvenes barna sztár Hollywoodból

fittJada Pinket SmithJennifer GarnerJennifer Lopezkülföldi sztárszínésznősztár
0

Írta:

Három fitt szépség következik, akiken mintha nem fogna az idő…

1. Jennifer Lopez – A 49 éves színész-énekesnő vonalainak láttán a huszonévesek is sárgulhatnak az irigységtől, J. Lo ugyanis kis túlzással jobb formában van most, az ötvenhez közeledve, mint valaha! Személyi edzője szerint a világsztár kőkeményen megdolgozik ezért az alakért, és ez nemcsak a rendszeres edzéseket jelenti számára, hanem azt is, hogy a diétájára is mindig figyel. „Nagyon tisztán étkezik – mondta Tracy az egyik népszerű külföldi magazinnak, majd hozzátette – bio ételeket eszik, és az egész diétája nagyon átgondolt – minőségi proteinnel és sok-sok tápláló falattal. Jennifer mindent frissen fogyaszt – tartósított, finomított vagy előre csomagolt dolgok nála szóba sem jöhetnek, kivéve a protein shake, amiből minden nap egyet engedélyez magának” – mondta a sztáredző.

2. Jada Pinkett-Smith – Will Smith 47 esztendős felesége nyilván jó géneket örökölt, hiszen mi is megmutattuk nektek azt a fotót, amelyen 64 éves anyukájával és 18 éves lányával pózol az edzőteremben – és nem a tinédzser Willow hasa a leglátványosabb kockahas a képen! De 47 évesen már Jada sem bízhat csak a gének „csodatévő” hatalmában, ő is tudja, hogy alakjáért folyamatosan tennie kell. És ő meg is dolgozik érte: minden nap 20 percet kardiózik, kedvencei a szabadtéri mozgásformák, emellett alacsony szénhidrát- és magas proteintartalmú ételeket fogyaszt. „Többnyire sovány húst, sok zöldséget, zöld salátát és gyümölcsöt eszem. Az étkezésekkel táplálni szeretném a testemet, ezért szinte semmit nem viszek be, ami túl zsíros vagy túl cukros” – árulta el korábban.

3. Jennifer Garner – Ben Afflex 46 éves exneje valósággal ragyog az utóbbi időben, amit részben valószínűleg annak köszönhet, hogy végre pont került házassága végére, és máris új szerelme van, részben pedig egészséges étrendjének és a rengeteg sportnak. A háromgyerekes sztáranyuka ez utóbbit tekintve elképesztő vagányságokra is képes néha: legutóbbi filmje, a Peppermint forgatására például megtanulta, hogyan kell késeket, fegyvereket használni, sőt, MMA-s oktatásban is részesült. Ami pedig arcbőre ragyogását illeti, Jennifer egy hétdolláros Neutrogena arckrémre esküszik, ami a maximális fényvédelemre is garanciát jelent számára.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X