Főoldal > AKTUÁLIS > Pippa Middleton bikiniben mutatta meg magát szülése után

Pippa Middleton bikiniben mutatta meg magát szülése után

bikinibikinis fotókcelebhírességkismamakülföldi sztárnyaraláspippa middletonsztár
0

Írta:

Ezek nagyon is friss fotók Katalin hercegné húgáról, akinek három hónapja született meg a kisfia.

Pippa Middleton kisfia, Arthur október 15-én született, a híres anyuka viszont nem az a típus, aki otthon ücsörög háromhónapos babájával: Pippát legutóbb a menő St. Barts szigetén kapták lencsevégre, ahol csobbant egyet férjével a tengerben. Katalin hercegné 35 éves húga egy fehér bikinit viselt, ami megmutatta, hogy Pippa testén már nyoma sincs a várandósságnak és a szülésnek.

A Daily Mail is közölte a képeket, ahol a kommentelők valósággal “felrobbantották” a cikk alatti komment szekciót: eddig 2200 körüli hozzászólás érkezett, és Katalin húga kapott hideget-meleget a szülés utáni gyors fogyása miatt.

Pippa nem sok időt szánt a regenerálódásra kisfia érkezése után: sokak szerint már a szülés után két héttel újra sportolt. Egyrészt hosszú sétákat tett a babával, ami önmagában még természetesnek és normálisnak is tekinthető, másrészt viszont babakocsijuk alsó tárolórekeszében már a szülés utáni hetekben ki lehetett szúrni egy rózsaszín tokba bújtatott teniszütőt.

Ez is azokat az értesüléseket támaszthatja alá, hogy Katalin hercegné húga nem bír magával, és a baba születése után szinte azonnal kemény edzésekbe kezdett, hogy mielőbb ledolgozza várandóssága alatt felszedett – egyébként legfeljebb csak dekákban mérhető – súlyfeleslegét.

Hogy ez veszélyes-e, illetve, hogy mennyire az, Pippát valószínűleg egy cseppet sem érdekli, ő ugyanis elmondása szerint nem is tudna edzések nélkül létezni. Nővéréhez hasonlóan minden sportot szeret, de a futás mégis csak az egyik legnagyobb kedvence. Így diétáznia soha nem is kellett (volna), hiszen a rengeteg sportnak köszönhetően szuper az alakja, de a hírek szerint anno az esküvője előtt hetekig egyetlen pohár borral sem jutalmazta meg magát, viszont több száz dollárt költött szépítő- és anti-ageing arckezelésekre.

Ezeknek köszönhetően talán ő volt a legszebb menyasszony, akit rokonsága és a világ el tudott képzelni, de szerintünk biztosan jobban élvezte volna az esküvőre való felkészülés izgalmas időszakát, ha egy kicsit lazább és engedékenyebb magával. Várandóssága alatt reméljük, megtanult valamennyire lelassítani, és az anyaságot nem versenyfutásként éli majd meg.

Katalin hercegné húgában egyébként mindig is túltengett a versenyszellem. Számos versenyen is indult, nem akármilyen eredménnyel: 2015-ben egy ötven mérföldes, futásból és úszásból álló biathlont csinált végig (több mint 13 óra alatt), utána pedig a Kínai Nagy Falnál futotta le a maratont, és a nők mezőnyében az előkelő 13. helyen végzett. És szerintünk valószínű, hogy ezzel nem is volt teljesen elégedett.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X