Főoldal > AKTUÁLIS > Katy Perry hatalmas gyűrűt villantott

Katy Perry hatalmas gyűrűt villantott

énekesnőjegyességKaty Perrykülföldi sztárlánykérésmenyasszonyOrlando BloomsztárValentin-nap
0

Írta:

Nagyon úgy fest, hogy az énekesnőt eljegyezte Orlando Bloom.

Igazán emlékezetesre sikerült a Valentin nap idén Katy Perry és Orlando Bloom számára, ugyanis – ha hihetünk annak, amit Instagram oldalaik, illetve a külföldi lapok sugallnak – február 14-én eljegyezték egymást. Nézd csak, micsoda gyűrűt húzott az énekesnő ujjára a szerelme (mindketten ugyanezt a fotót posztolták az Instán).

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

full bloom

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés, Febr 15., 2019, időpont: 2:07 (PST időzóna szerint)

Katy és Orlando 2016 januárjában találkoztak először, nem sokkal ezután került sor az első randira. Úgy tűnt, minden rendben köztük, de 2017 márciusában szakítottak. Néhány hónapig külön utakon jártak, de már decemberben újra együtt látták őket, 2018 januárjában pedig közös vakációra utaztak a Maldív-szigetekre. Egy ideje nem akarnak szinte semmit elárulni a magánéletükről, Katy anyukája viszont ezúttal nem bírta ki, és megtörte a csendet: ő posztolt az eljegyzésről a Facebookra, de mi már nem láttuk a bejegyzést (azóta valószínűleg törölte).

Nem tudjuk, Katy erre hogyan reagált, de szerintünk nem a múltra, hanem a jövőre koncentrál – egyesek szerint még idén össze akarnak házasodni Orlandóval, ezért könnyen lehet, hogy már az esküvőszervezésen és a menyasszonyi ruháján gondolkodik.

Szerintünk biztosan nehéz lesz választania, hiszen csinos, nőies alakján a legtöbb fazon jól áll. Ezekért a vonalakért meg is dolgozik: manapság már sok sporttal, helyes étrenddel, egyszóval egészséges életmóddal szeretne karcsú maradni. De nem volt ez mindig így: korábban olyan szélsőségekre is hajlandó volt, hogy – diétázási céllal – hetekig csak babon éljen, amit persze nem is bírt túl sokáig betartani.

Napjainkban – több színész- és énekesnőhöz hasonlóan – ő is Harley Pasternak 5 faktoros diétáját követi, ami sokkal inkább egy felelősségteljes étrend elsajátítása, mint a szó szoros értelmében vett diéta. Napi öt étkezés során viszi be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint sok szénsavmentes vizet.

Ehhez az étrendhez heti öt, alkalmanként 25 perces edzés is társul. Bemelegítésként 5 perc kardió edzés, majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.

Mivel Katy nem szereti az edzőtermeket, sem a kondigépeken végzett gyakorlatok monotonitását, futópad és ellipszistréner helyett általában ugrókötelezik. „Imádom a ritmusát. Mindig felpörgeti az edzést, és persze engem is” – árulta el.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X