Főoldal > AKTUÁLIS > Mém lett Katy Perry rózsaszín ruhájából

Mém lett Katy Perry rózsaszín ruhájából

énekesnőgálaGrammy-díjKaty Perrykülföldi sztármémruhasztárvicces
0

Írta:

Téged mire emlékeztet leginkább az énekesnő ruhája?

Ahogy azt sejteni lehetett, a hétvégén megrendezett 61. Grammy gálát sem úszta meg a világ borzalmas és érthetetlen ruhaköltemények nélkül, de valahogy mintha Katy Perry rózsaszín, pánt nélküli Balmain estélyije még a többi – hát, hogy is fogalmazzunk – igazán különleges ruhakölteménynél is nagyobb figyelmet kapott volna a netezőktől.

A Twitteren szinte pillanatok alatt mém lett: egyre-másra érkeztek a képek arról, kit mire emlékeztet. Szerinted mire hasonlít a ruha, és benne a 34 éves világsztár?

A twitterezők fantáziája megindult, és míg egyesek vattacukorhoz és festőhengerhez hasonlították, mások szerint inkább egy óriási tamponra hasonlított a méregdrága estélyi. Csípőtájon ráadásul erősítette is rendesen a világsztárt, aki egyébként – ha más fazont választ – csodacsinos tud lenni!

Nem is hanyagolja el a külsejét, ez tény. Manapság már egészséges életmóddal szeretne karcsú maradni, de nem volt ez mindig így: korábban olyan szélsőségekre is hajlandó volt, hogy – diétázási céllal – hetekig csak babon éljen, amit persze nem is bírt túl sokáig betartani.

Napjainkban – több színész- és énekesnőhöz hasonlóan – ő is Harley Pasternak 5 faktoros diétáját követi, ami sokkal inkább egy felelősségteljes étrend elsajátítása, mint a szó szoros értelmében vett diéta. Napi öt étkezés során viszi be szervezetébe a rostokat és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint sok szénsavmentes vizet.

Ehhez az étrendhez heti öt, alkalmanként 25 perces edzés is társul. Bemelegítésként 5 perc kardió edzés, majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.

Mivel Katy nem szereti az edzőtermeket, sem a kondigépeken végzett gyakorlatok monotonitását, futópad és ellipszistréner helyett általában ugrókötelezik. „Imádom a ritmusát. Mindig felpörgeti az edzést, és persze engem is” – árulta el.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X