Főoldal > AKTUÁLIS > Drew Barrymore egy kicsit leeresztett

Drew Barrymore egy kicsit leeresztett

Drew Barrymoreéletmódelőnytelenkülföldi sztárpluszkilókszínésznősztársztáranyuka
0

Írta:

Mexikói nyaralásán fotózták le.

Drew Barrymore sokak egyik kedvenc színésznője, mi is nagyon bírjuk őt, de legutóbbi fotóit látva úgy látjuk, mostanság elengedte magát egy picit. A 44 éves világsztár Mexikóban nyaralt a lányaival, ott fotózták le, és bár minden fotón, amit láttunk, egy csupaszív, mosolygós, szeretteljes anyukának tűnik (amiért muszáj ismét kiemelnünk, mennyire bírjuk), azért azt sem lehet nem észrevenni, hogy mintha egy icipicit felkúsztak volna rá a kilók… és ezt nem is tudja túl sikeresen elrejteni.

Félreértés ne essék, nem szeretnénk őt bántani emiatt, hiszen az embernek vannak jobb és rosszabb időszakai – van, hogy felszalad néhány kiló, és van, hogy szinte maguktól megszűnnek a súlyproblémák. Drew egyébként igazi átváltozóművész, hiszen eddig amilyen gyorsan jöttek, úgy mentek nála a pluszkilók.

2017-ben épp fogyásáról számoltunk be. Akkor a 41 éves színésznő beismerte, hogy 2016-ban házasságának válsága, majd a válás után eléggé elhagyta magát, de aztán felállt a padlóról. Elmondása szerint jót tett neki, hogy újra dolgozhatott, ráadásul egy horrorkomédián, ami fel is rázta őt lelkileg. „Az, hogy a The Santa Clarita Dietben egy zombi nőt alakítok, lehetőséget adott számomra, hogy újra életre keljek” – mondta a mindig humoros sztár.

Majd nevetve hozzátette, hogy szerinte az, hogy a karaktere csak emberi húst enne, az elég különös hasonlóságot mutat az Atkins-diétával. Hát, még szerencse, hogy ezt csak viccből mondta, na meg hogy a valóságban nem ezt az étrendet követi.

Az étrendjére térve, Drew általában elég nehezen fogja vissza magát, ha valamit megkíván. Második gyereke születése előtt Ellen DeGeneres műsorában arról beszélt (még várandósan), hogy minden ételt kíván úgy általában véve. „Mindent megeszek, ami nem túl egészséges. Most többet híztam, mint az első terhességem alatt. A dokim szerint egy kicsit vissza kellene fognom magam” – ismerte be.

A színésznő hozzátette, hogy el is csodálkozott az orvosa tanácsán, hiszen jól érzi magát, és azt hitte, most is mindent remekül csinál. „Beleférek a kismamanacikba, mármint kicsit szorítanak itt-ott a farmerek, de fel tudom húzni őket. De tudjátok, mit? Kilenc hónapig tart a kilók felszedése, és majd a leadásuk is ennyi ideig fog tartani – most egyszerűen élvezni akarom a tésztákat” – magyarázta Drew.

A híresség tehát nem tagadott meg magától semmit, amit megkívánt, a pluszkilókkal pedig csak a szülés után foglalkozott. Első gyermeke, Olive születése után sem sürgette a fogyást – akkor csaknem 20 kilót szedett fel, amitől Kimberly Snyder dietetikus segítségével szabadult meg.

„Megváltoztatta a táplálkozási szokásaimat. Élvezem az étkezéseket, de sokkal egészségesebb falatok kerülnek a tányéromra. Sok zöldséget, gyümölcsöt, teljes kiőrlésű gabonaféléket eszem. A zöld smoothie-ját pedig minden reggel megiszom, és nagyon szeretem” – árulta el 2013-ban.

„Ez nemcsak finom, hanem könnyű is elkészíteni. Már szinte zöld smoothie-fanatikus vagyok, ami tényleg ízletes, feltölt energiával, és hozzájárul ahhoz, hogy az emésztésem is rendben legyen. Kimtől megtanultam, hogyan lehetek önmagam, csak még jobb verzióban. Most nagyon boldog vagyok” – lelkendezett a világsztár.

A színésznő egyébként terhességei alatt sem hagyott fel a mozgással: jógázott, gyalogolt, de mindig csak annyit, ami neki és a babának is jól esett. Első terhessége alatt nagy pocakkal is látogatta kedvenc jógastúdióját, amit valószínűleg a második várandóssága alatt sem egyszer ejtett útba. A szülés után pedig újra kedvére váltogatta kedvenc mozgásformáit, vagyis táncolt, jógázott, pilatesezett vagy úszott.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X