Főoldal > AKTUÁLIS > Drew Barrymore rengeteget fogyott

Drew Barrymore rengeteget fogyott

diétaDrew Barrymoreétkezésfogyásszínésznősztár
0

Írta:

Visszafogott, de nagyon csinos volt új sorozata premierjén.

Február elsején mutatták be Drew Barrymore új sorozatát Los Angelesben, a díszbemutatóra érkező világsztár pedig – számos kolléganőjétől eltérően – nem szettjével, hanem vékonyabb sziluettjével hívta fel magára mindenki figyelmét: 9 kilót fogyott az elmúlt hetekben.

A 41 éves színésznő beismerte, hogy tavaly házasságának válsága, majd a válás után eléggé elhagyta magát, de aztán felállt a padlóról. Elmondása szerint jót tett neki, hogy újra dolgozhatott, ráadásul egy horrorkomédián, ami fel is rázta őt lelkileg. „Az, hogy a The Santa Clarita Dietben egy zombi nőt alakítok, lehetőséget adott számomra, hogy újra életre keljek” – mondta a mindig humoros sztár.

Majd nevetve hozzátette, hogy szerinte az, hogy a karaktere csak emberi húst enne, az elég különös hasonlóságot mutat az Atkins-diétával. Hát, még szerencse, hogy ezt csak viccből mondta, na meg hogy a valóságban nem ezt az étrendet követi.

Az étrendjére térve, Drew általában elég nehezen fogja vissza magát, ha valamit megkíván. Második gyereke születése előtt Ellen DeGeneres műsorában arról beszélt (még várandósan), hogy minden ételt kíván úgy általában véve. „Mindent megeszek, ami nem túl egészséges. Most többet híztam, mint az első terhességem alatt. A dokim szerint egy kicsit vissza kellene fognom magam” – ismerte be.

A színésznő hozzátette, hogy el is csodálkozott az orvosa tanácsán, hiszen jól érzi magát, és azt hitte, most is mindent remekül csinál. „Beleférek a kismamanacikba, mármint kicsit szorítanak itt-ott a farmerek, de fel tudom húzni őket. De tudjátok, mit? Kilenc hónapig tart a kilók felszedése, és majd a leadásuk is ennyi ideig fog tartani – most egyszerűen élvezni akarom a tésztákat” – magyarázta Drew.

A színésznő tehát nem tagadott meg magától semmit, amit megkívánt, a pluszkilókkal pedig csak a szülés után foglalkozott. Első gyermeke, Olive születése után sem sürgette a fogyást – akkor csaknem 20 kilót szedett fel, amitől Kimberly Snyder dietetikus segítségével szabadult meg.

„Megváltoztatta a táplálkozási szokásaimat. Élvezem az étkezéseket, de sokkal egészségesebb falatok kerülnek a tányéromra. Sok zöldséget, gyümölcsöt, teljes kiőrlésű gabonaféléket eszem. A zöld smoothie-ját pedig minden reggel megiszom, és nagyon szeretem” – árulta el 2013-ban.

„Ez nemcsak finom, hanem könnyű is elkészíteni. Már szinte zöld smoothie-fanatikus vagyok, ami tényleg ízletes, feltölt energiával, és hozzájárul ahhoz, hogy az emésztésem is rendben legyen. Kimtől megtanultam, hogyan lehetek önmagam, csak még jobb verzióban. Most nagyon boldog vagyok” – lelkendezett a világsztár.

A színésznő egyébként terhességei alatt sem hagyott fel a mozgással: jógázott, gyalogolt, de mindig csak annyit, ami neki és a babának is jól esett. Első terhessége alatt nagy pocakkal is látogatta kedvenc jógastúdióját, amit valószínűleg a második várandóssága alatt sem egyszer ejtett útba. A szülés után pedig újra kedvére váltogatta kedvenc mozgásformáit, vagyis táncolt, jógázott, pilatesezett vagy úszott.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X