Főoldal > AKTUÁLIS > Ennyire cuki kislány volt Victoria Beckham

Ennyire cuki kislány volt Victoria Beckham

gyerekkori fotókülföldi sztárrégi fotóritka fotóspice girlsztárVictoria Beckham
0

Írta:

És úgy tűnik, akkoriban még gyakrabban mosolygott.

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de nekünk mindig nagyon érdekes dolog szembesülni azzal, mennyit változtak egyes hírességek felnőttkorukra – épp ezért szeretjük azokat a gyerekkori képeket, amiket ők maguk posztolnak az Instán.

Nemrég például Victoria Beckham köszöntötte néhány több mint harmincéves felvétellel az anyukáját és egyben legnagyobb divat inspirációját, Jackie-t a népszerű fotómegosztó oldalon. A képeket elnézve nemcsak azt állapíthatjuk meg, hogy a Spice Girlből lett divatikon cuki kislány volt – ő a nagyobbik lányka a képen, a kisebbik a húga, Louise -, hanem azt is, hogy akkoriban bizony még többet mosolygott.

Ismerősei, barátai szerint persze a komolyság csak a felszín, Victoria nem veszi magát túl komolyan – bizonyos dolgokra viszont igenis figyel. Ilyen például az életmódja is, aminek ma már szerves része a mindennapos sport: a 44 éves világsztár minden nap közel kétórát sportol.

Reggelente fél 6 és 6 között kel, és futópadra pattan, ahol háromnegyedórás futással indítja a napot. Hogy jobban teljen az idő, dokumentumfilmeket néz, vagy azokat a műsorokat, amiket felvett előző nap. Ezt a 45 percet tehát énidőnek is szánja, és maximálisan ki is élvezi. “Csak ilyenkor van időm tévét nézni, és mindig alig várom” – mondta. Majd hozzátette: ezt követően személyi edzőjével dolgozik 30 percet lábra, 30 percet karra, majd plank gyakorlatok következnek.

A reggeli edzést követően viszi iskolába a gyerekeit, de persze, mint minden családnál, néha náluk is borul a szépen elrendezett napirend. “Van, hogy csak az edzés feléig jutok, amikor el kell szaladnom a srácokkal a suliba. Aztán amikor hazaérek, folytatom. A sport számomra nagyon pozitív dolog, és most már része annak, aki vagyok” – nyilatkozta.

De mindannyian sejthetjük, hogy ez nem volt mindig így, sőt, volt idő, amikor el sem tudta volna képzelni a világ a folyton tűsarkakon tipegő Spice Girlről, hogy edzőcipőt húzna. A rossz nyelvek szerint elképesztő diétákat vetett be vékony alakja megőrzéséért, állítólag napokig képes volt magokon és zöldségeken élni, nagyobb rendezvények előtt pedig csak almaecetes vizet ivott. Sőt, olyasmit is írtak róla a pletykalapok, hogy olykor csak alkoholból szerezte be a szükséges kalóriákat.

Ezek a hírek – vagy inkább híresztelések – viszont Victoriát a mai napig nem érdeklik. Számára csak az a fontos, hogy ő tudja: vékony alakja is fontos számára, de közel sem annyira, mint egészsége, boldogsága és persze a családja. Nekik szeretne pozitív példát mutatni, és miattuk akar sokáig élni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X