Főoldal > AKTUÁLIS > Britney Spears bikiniben jógázik

Britney Spears bikiniben jógázik

Britney Spearsjógakülföldi sztármozgássportsztár
0

Írta:

A 37 éves énekesnő nemrég elhagyhatta a pszichiátriát, és az alábbi jógavideóból számunkra úgy tűnik, nemcsak hogy jobban van, hanem a jóga iránti szerelmének is ismét örömmel hódol.

Mint azt korábban mi is megírtuk, Britney Spears maga döntött úgy, hogy mentális egészsége érdekében becsekkol egy pszichiátriára. 30 napot töltött bent, és úgy tűnik, már jól van. Az alábbi, Instagramra feltöltött videóját látva mi legalábbis így érezzük, és örülünk annak, ha nemcsak a kedve jobb, hanem az is ismét örömmel tölti el, ha a jóga iránti szenvedélyének hódolhat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yoga on the green 😜😌I really like it LIKE THAT !!

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés, Máj 4., 2019, időpont: 10:09 (PDT időzóna szerint)

Azt számos kutatás alátámasztja, hogy a lelki bajok ellen sokat segíthet a mozgás. Britney pedig imád sportolni: szinte minden nap mozog valamit – fut, úszik és táncol –, illetve azt is fontosnak tartja, hogy gyerekeivel és munkatársaival is aktív kikapcsolódást keressen lustálkodás helyett.

A sok sport mellett arra is figyel, hogy mit eszik, de elmondása szerint nem diétázik, és nem nézi görcsösen, hogy miből hány falatot engedélyezhet magának. A kalóriákat viszont számolja, naponta körülbelül 1500 kalóriát visz be a szervezetébe, amit igyekszik arányosan elosztani: megpróbál 2-3 óránként enni valamit. Ez megakadályozza őt abban, hogy hirtelen rátörjön az éhség, és felfaljon mindent, ami az útjába kerül – beleértve a sótól vagy cukortól ragadó finomságokat is.

Britney inkább az egészséges ételeket részesíti előnyben, például odavan a keleti konyháért – nagy kedvence a sushi. Ezeket a finomságokat nemcsak az ízük miatt szereti, hanem azért is, mert nagyon egészségesek.

Persze az aktív életvitel nem jelenti azt, hogy ne „bűnözhetne” olykor egy kicsit, sőt, talán még nyugodtabb szívvel fogyaszthat kicsit egészségtelen kedvenceiből is, mert a pluszkalóriákat hipp-hopp lemozogja. Britney kedvencei a tacos, a pizza, a jégkrém, és vérbeli amerikai lányként imádja az Oreo-kekszet, és minden oreós finomságot is.

Fotó: Getty


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X