Főoldal > AKTUÁLIS > Steiner Kristóf őszintén vallott két súlyos betegségéről

Steiner Kristóf őszintén vallott két súlyos betegségéről

anorexiabulimiasteiner kristóf
0

Írta:

Steiner Kristóf évekig küzdött anorexiával és bulimiával, most őszintén mesélt arról saját Instagram-videójában, hogyan sikerült legyőznie betegségeit.

Steiner Kristóf egy nemrégen közzétett Instagram-videóban mesélte el, hogyan küzdött meg betegségeivel, melynek jelei először 19 évesen tűntek fel. Kristóf bulimiával és anorexiával küzdött csaknem másfél évtizeden át, és míg először azt hitte, a bulimia egyfajta barátja lehet, nem sokkal később rájött, hamis barátról van szó. Betegsége hamar felemésztette mindennapjait, hazugságok, titkolózás, lelki és fizikai fájdalom kísérte mindennapjait.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kristóf Joseph Steiner (@kristofsteiner) által megosztott bejegyzés

Kristóf akkor kért először segítséget édesapjától, mikor a fizikai tünetek egyszer s mint komolyabbá váltak. Az orvosi kezelést terápia követte, pszichiáterhez és pszichológushoz járt, hogy feldolgozza traumáját. Ma már nyíltan mer beszélni egykori élményeiről, és arra biztat mindenkit, merjen beszélni gondjairól főleg akkor, ha már kilátástalannak érzi helyzetét.

Bár azt hitte, betegsége árnyéka mindenhova követni fogja őt az életben, ma már sokkal derűsebben látja a helyzetet, sikerült legyőznie a sok évig tartó testi és lelki betegségét.

Kép forrása: Facebook.com/ Steiner Kristóf


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X