Főoldal > ÉV EDZŐJE > 72 kilót fogyott 2018 átalakulója

72 kilót fogyott 2018 átalakulója

az év átalakulójaBiotechUSAfogyáskosztolányi tiborsúlycsökkenés
0

Írta:

Inspiráló történet következik: Kiss Virág a 2018-as év átalakulója versenyének győztesével, Kosztolányi Tiborral beszélgetett, aki egy év alatt több mint 70 kilót adott le.

Milyen hibák vezetnek az elhízáshoz, hogyan kezdjünk bele az életmódváltásba, és miként érhetjük el célunkat? Ezekről kérdezte Kiss Virág a BioTechUSA 2018-as év átalakulója versenyének győztesével.

Tibor több sikertelen kísérlet után, 23 évesen és 160 kg-osan határozta el, hogy változtat az életvitelén, ezúttal sikeresen. Az interjúból kiderül, milyen szerepet játszott a fogyásban a sport, az étrend és a táplálékkiegészítők. Eleinte 5 perces tornákkal kezdte, ma már heti 5×1 óra edzés van a programjában.

Kosztolányi Tibor elképesztő átalakulásának története motiváció lehet minden életmódváltó számára. “Mindent meg lehet csinálni, csak kell utána menni, és ne adjátok fel soha” – mondta.

Szponzorált tartalom, a megjelenést a BioTech USA támogatta.


További cikkeink a témában

BiotechUSADiaz

Diaz fitt kulisszatitkai

Írta:
0

Csöndör László Diaz nevét már az egész ország ismerheti, hiszen a Fluor Tomival közös Wellhello zenekar elnökeként évek óta a hazai popzene csúcsán ad koncerteket országszerte és ontja magából a jobbnál jobb slágereket.

Kövess Facebook-on!
X