Főoldal > DIÉTA > Jól fogynak a sztárok

Jól fogynak a sztárok

diétafogyókúrasztárok
0

Írta:

Drew Barrymore, Reese Witherspoon, Cameron Diaz. Mi a közös a három filmcsillag életében? Bizony, mostanság egyikük sem túl szerencsés a szerelemben. Azonban ahelyett, hogy elkeseredésükben evésbe menekültek volna, mindhárman nagy levegőt vettek és változtattak! Így lettek a szomorú, elhagyott celebekből vonzó és karcsú dívák. Drew BarrymoreSzakítás: A szerelemben nem túl szerencsés Drew ötéves párkapcsolata idén […]

Drew Barrymore, Reese Witherspoon, Cameron Diaz. Mi a közös a három filmcsillag életében? Bizony, mostanság egyikük sem túl szerencsés a szerelemben. Azonban ahelyett, hogy elkeseredésükben evésbe menekültek volna, mindhárman nagy levegőt vettek és változtattak! Így lettek a szomorú, elhagyott celebekből vonzó és karcsú dívák.

Drew Barrymore
Szakítás: A szerelemben nem túl szerencsés Drew ötéves párkapcsolata idén februárban ért véget a Strokes zenekar dobosával, Fabrizio Morettivel. Néhány hónappal később legjobb formájával tért vissza a filmvászonra a Zene és szöveg című filmben, Hugh Grant oldalán.

Hogy csinálta?  Drew új alakját nem holmi csodaszernek köszönheti. A harminckét éves sztár étkezéseinél szigorúan odafigyelt arra, hogy csökkentse az adagokat a korábbiakhoz képest, mindezek mellett pedig rendszeresen mozgott.

0003223_1.jpg ()

Egy tipikus napján általában müzlit evett, egészséges, pl. teljes kiőrlésű gabonából készült, rostdús szendvicset ebédelt, vacsorára pedig halat és párolt zöldséget fogyasztott. Mindezt jógával, Pilatesszel és futással egészítette ki.

Eredmény: – 7 kiló.

A WellnessCafe véleménye szerint:
Drew mindig is kissé teltebb volt az átlag hollywoodi sztároknál, többek között ezért is szerettük. Véleményünk szerint elég lett volna kevesebbet is fogynia, ám diétás módszere az egészséges táplálkozáson és a rendszeres mozgáson alapszik, ami miatt bátran ajánlható mások számára is.

Reese Witherspoon

Szakítás: Tavaly október végén, hét év házasság után a (doktor) szöszi Reese és férje, Ryan Philippe végleg búcsút intettek egymásnak. Az elmúlt néhány hónap alatt az Oscar-díjas híresség jó pár kilójától szabadult meg.

Hogyan csinálta? Barátai szerint a harminc éves sztár korábban gyakran menekült az evéshez párkapcsolati problémái idején. Nos, bánathurkái az elmúlt hónapokban úgy foszlottak semmivé, mintha ott sem lettek volna. Jórészt gyümölcsön és zöldségen élt, valamint teljes kiőrlésű gabonaféléket fogyasztott. Ezt egészítette ki a nagyon szigorúan betartott mozgásprogramjával: azóta  is minden reggel körülbelül öt kilométert fut, valamint rendszeresen jógázik.

Kemény munkájának „köszönhetően” az Oscar díj idei átadásakor 34-es méretű estélyiben illegethette magát a vörös szőnyegen. Nem túlzás ez egy kicsit?

Eredmény: – 4,5 kg, zörgő csontok.

A WellnessCafe véleménye szerint:
Nem biztos, hogy csak a kemény edzés hozott ilyen feltűnő változást Reese külsejében. 157 cm-es magasságához képest a csaknem öt kilónyi súlyvesztés elég soknak tűnik. Lehet, hogy még nem heverte ki lélekben a válása traumáit?

Cameron Diaz

Szakítás: Justin Timberlake-kel tartó kapcsolata három év után, februárban ért véget. Noha soha sem volt telt alkat, összetört szívét ő is néhány kiló mínusszal kezelte.

Hogyan csinálta? A szuper-fitt Cameron kisasszonynak sem a csoki lett a legjobb barátja a szakítást követően, inkább fittneszterembe járt levezetni csalódását. Rengeteget futott és szörfözött barátjával, a profi hullámlovas Kelly Slaterrel.

Beszámolók szerint szintén barátai javasolták neki, hogy hozza ki magából a maximumot. Szomorkodás helyett próbáljon meg olyan csinos és szexi lenni, amilyen talán még soha az életben nem volt. Diaz kisasszony megfogadta a tanácsot, a rengeteg sport mellett azóta is odafigyel arra, hogy mit eszik.

„Cameron exbarátja, Justin orra alá akarja dörgölni, hogy milyen dögösen néz ki, mióta elváltak útjaik” – állítja a színésznő egyik közeli ismerőse. „Amikor vele volt, nem érezte magát ilyen jól, mint most. A szingli élet jelenleg sokkal jobban vonzza” – folytatta a „diszkrét” barát. „Különben pedig szakítás után a szexi külső a legjobb revans!”

Eredmény: -2,5 kg.

A WellnessCafe véleménye szerint:
A színésznő a szerelmi bánat enyhítésének lehető legjobb módját választotta! Sport, sport, sport, ami levezeti a feszültséget, boldogsághormont termel és formába hoz. Csak így tovább!

 

Írásunk az orange.co.uk cikke nyomán készült.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X