Főoldal > DIÉTA > Julia Roberts 3 gyerekes anyaként még szebb, mint valaha!

Julia Roberts 3 gyerekes anyaként még szebb, mint valaha!

diétafogyókúrajulia roberts
0

Írta:

Ki gondolná Julia Roberts-ről, hogy már három gyermek boldog anyukája? A Micsoda nő! és az Erin Brockovich egykori sztárja 2004-ben adott életet ikerbabáinak (a nevük Phinnaeus és Hazel), egy éve pedig a legkisebb fia, Henry Daniel is megszületett.Julia Roberts már nagyon régóta szeretett volna kisbabát, sokáig azonban nem sikerült teherbe esnie – az ikrek végül […]

Ki gondolná Julia Roberts-ről, hogy már három gyermek boldog anyukája? A Micsoda nő! és az Erin Brockovich egykori sztárja 2004-ben adott életet ikerbabáinak (a nevük Phinnaeus és Hazel), egy éve pedig a legkisebb fia, Henry Daniel is megszületett.
Julia Roberts már nagyon régóta szeretett volna kisbabát, sokáig azonban nem sikerült teherbe esnie – az ikrek végül 37 éves korában, mesterséges beavatkozásnak köszönhetően fogantak meg. A színésznőnek nem volt könnyű terhessége, a kilenc hónap nagy részét kórházban töltötte, és a babák is korábban jöttek világra a kelleténél. Szerencsére ma már mindketten erősek és egészségesek.

0012230_1.jpg ()

A színésznő fontosnak tartja, hogy a gyermekei természetes és egészséges környezetben nőjenek fel, ezért férjével, Danny Moder-rel egy ökoházat építettek. A házban a faanyagtól kezdve a csempéig minden újrahasznosított alapanyagokból készült, a fűtést pedig napkollektorokból oldják meg – Julia nemrégiben még egy növényi olajjal működő autót is vásárolt.
A legtöbb sztárral ellentétben Julia Roberts egyáltalán nem szégyelli, hogy öregszik. Ennek ellenére a színésznő mindent megtesz a szépsége megőrzése érdekében – most megtudhatod, hogy mitől ilyen karcsú és fiatalos mégis Julia!

Julia Roberts szépségtippjei

  • A színésznő mindig annyit eszik, amennyit éppen kíván, de arra mindig odafigyel, hogy egészséges ételeket fogyasszon. Ha néha a családi összejövetelen el is csábul egy-egy tortaszelet erejéig, akkor a felesleges kalóriától némi pluszmozgással szabadul meg.
  • A bőrének hamvasságát Julia Roberts a Perricone-diétával őrzi. Ennek az étrendnek alapja az, hogy kerülni kell a sejteket pusztító szabad gyököket, de sok antioxidánsban gazdag élelmiszert (pl. zöldséget, gyümölcsöt, tengeri halat) kell fogyasztani.
  • A várandóssága után a felesleg nagy részétől Julia pilates-szel szabadult meg. Ez a mozgásforma kifejezetten jót tesz a kismamáknak, mert pont azokat a testtájakat erősíti, ahová a terhesség alatt a legtöbb felesleg rakódik.

További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X