Főoldal > DIÉTA > Eszméletlen dögös! Kate Hudson csaknem 30 kilót adott le a szülés után!

Eszméletlen dögös! Kate Hudson csaknem 30 kilót adott le a szülés után!

diétafogyókúrakate hudsonsztárok
0

Írta:

Kate Hudson, a Majdnem híres és a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című filmek sztárja négy éve hozta világra kisfiát, Rydert. A színésznő a terhessége alatt hihetetlenül sokat, majdnem harminc kilót hízott – ám egy filmes szerződése miatt a baba születése utáni harmadik hónapra már vissza kellett nyernie karcsú alakját. Kate-et még […]

Kate Hudson, a Majdnem híres és a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt című filmek sztárja négy éve hozta világra kisfiát, Rydert. A színésznő a terhessége alatt hihetetlenül sokat, majdnem harminc kilót hízott – ám egy filmes szerződése miatt a baba születése utáni harmadik hónapra már vissza kellett nyernie karcsú alakját.
Kate-et még Hollywoodban is sokat kritizálták a rendkívül gyors fogyása miatt – tény azonban, hogy a színésznő a szülés után még a korábbinál is karcsúbban és izmosabban tért vissza.

Bár Kate szigorú diétája és kemény edzésformája nehezen tartható egy olyan kismama számára, akit nem vesz körül nincs személyi edzők, dietetikusok, szakácsok és dadák serege, Kate diétás módszerei közül azonban egy-két ötleted te is elleshetsz.

0013574_1.jpg ()

Íme Kate Hudson fantasztikus fogyásának titka!

  • A kicsi megszületése után Kate csupán napi 1500 kcal-t vett magához, kerülte a magas szénhidráttartalmú ételeket, de sok fehérjében gazdag élelmiszert (pl. sajtot, sovány húsokat) fogyasztott. Arról persze nem szól a fáma, hogy a szigorú diéta ideje alatt Kate vajon szoptatta-e a kis Rydert… A saját egészséged és a babád fejlődése érdekében ne próbálkozz ilyen drasztikus kalóriamegvonással – a szénhidrátbevitel csökkentésével azonban mindenképp elősegítheted a fogyást!
  • Kate trénere, Garrett Warren az edzések tekintetében kérlelhetetlen volt – Kate naponta két-három órát is eltöltött az edzőteremben. A súlyzós és kardióedzések mellett a színésznő a jóga, a pilates és testközéppont-stabilizáló gyakorlatok ötvözéséből kifejlesztett speciális mozgásformát (a Proper Body Exercise-t) alkalmazta.
  • A legtöbb kismamának nincs lehetősége arra, hogy naponta kétszer 90 percen keresztül izzassza magát a konditeremben, de talán nem is az edzések mennyisége, hanem a rendszeresség az igazán fontos. Tornázz minden nap csak egy fél órát, vagy menj el kocogni kétnaponta!

További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X