Főoldal > DIÉTA > Fogyj a Holddal együtt!

Fogyj a Holddal együtt!

egészségfogyókúraholdHoldnaptár
0

Írta:

Mit kell tenned? A HOLDNAPTÁR szolgáltatás indításához küldd a HOLDWS szót SMS-ben a 06 91 22 55 00-ás számra! A sikeres regisztrációról rövidesen SMS-ben tájékoztatunk. További információk A HOLDNAPTÁR szolgáltatás bruttó 384 Ft-ba kerül hetente. A regisztráció után a hét minden napján kapsz HOLDNAPTÁR üzenetet telefonodra. A HOLDNAPTÁR lemondásához a STOP HOLDWS szavakat kell SMS-ben […]

Mit kell tenned?

A HOLDNAPTÁR szolgáltatás indításához küldd a HOLDWS szót SMS-ben a 06 91 22 55 00-ás számra! A sikeres regisztrációról rövidesen SMS-ben tájékoztatunk.
További információk

A HOLDNAPTÁR szolgáltatás bruttó 384 Ft-ba kerül hetente. A regisztráció után a hét minden napján kapsz HOLDNAPTÁR üzenetet telefonodra. A HOLDNAPTÁR lemondásához a STOP HOLDWS szavakat kell SMS-ben a 06 91 22 55 00-ás számra elküldened.
Ügyfélszolgálatunk napi 24 órában rendelkezésedre áll a 06-1-328-5063-as alapdíjas telefonszámon (Digitania Zrt.)
Részletes adatvédelmi tájékoztató: http://www.sanomabp.hu/mobiladatkezeles/ 


További cikkeink a témában

cukordiéta

A zsír vagy a cukor károsabb?

Írta:
tegnap 0

A Ketogén diéta a zsírok bőséges fogyasztására buzdít, ezzel szemben korábban a zsírszegény fogyókúrákra esküdtek. Most akkor a zsírok egészségesek vagy sem? Erre nincs egyértelmű válasz, ugyanis, ahogy a szénhidrátoknál, úgy a zsíroknál sem érdemes általánosítani.