Főoldal > DIÉTA > 3 fantasztikus könyv a fogyókúráról

3 fantasztikus könyv a fogyókúráról

diétaelhízásfogyókúra
0

Írta:

Robert O. Young: A Ph-csodaEgyes szakértők szerint Young elmélete új utat nyit a biológiában, míg mások kételkednek a lúgosító étrend hatásosságában. A Ph-diéta vér sav-bázis egyensúlyán alapszik – Dr. Young azt állítja, hogy az elhízást és sok betegséget az optimális arány megbomlása okozza.És hogy hogyan működik a lúgosítás? Csökkentened kell a húsfélék, a finomított tészták […]

0015370_1.jpg ()

Robert O. Young: A Ph-csoda
Egyes szakértők szerint Young elmélete új utat nyit a biológiában, míg mások kételkednek a lúgosító étrend hatásosságában. A Ph-diéta vér sav-bázis egyensúlyán alapszik – Dr. Young azt állítja, hogy az elhízást és sok betegséget az optimális arány megbomlása okozza.
És hogy hogyan működik a lúgosítás? Csökkentened kell a húsfélék, a finomított tészták és az egyszerű cukrok fogyasztását – ezek helyett egyél teljes kiőrlésű gabonából készült kenyeret, sok nyers zöldséget, csírát, desszertnek pedig aszalt gyümölcsöket! A lúgosító diéta nemcsak a fogyásban segít, de szebbé varázsolja a bőrt, és csökkenti a rák kialakulásának kockázatát is! Kell ennél több érv Dr. Young könyve mellett?
Bővebben a könyvről itt olvashatsz – katt a Bioenergetic Kiadó oldalára!

 

 

0015370_2.jpg ()

Béres Alexandra: Súlykontroll
Béres Alexandra nem gyors fogyást, hanem egy egész életre szóló programot ígér, amelyben a helyes táplálkozás, a mozgás és a lelki egészség is nagy szerepet kap. A súlykontroll-program három részből áll. Az első szakasz a legszigorúbb, hiszen ekkor csak a 30 pont alatti, azaz az alacsony glikémiás indexű ételek fogyasztása megengedett, a második időszakban már többféle ételt lehet enni, a harmadik periódusban pedig az elért álomalak megőrzése a cél.
Béres Alexandra odafigyel a férfiak és nők, a nagy és kis súlyfelesleggel rendelkezők, a rendszeresen sportolók és a kezdők eltérő igényeire is – a súlykontroll tehát ideális életmód-program az egész család számára!
Kipróbáltuk Béres Alexandra Súlykontroll óráját – olvasd, mit tapasztaltunk! Katt ide!

 

 

0015370_3.jpg ()

Gillian McKeith: Az vagy, amit megeszel
Némi rosszindulattal azt is mondhatnánk, hogy Gillian McKeith feltalálta a spanyolviaszt – a brit szerző ugyanis az egészséges életmód fontosságáról ír. Addig azonban, míg Nagy-Britanniában (és más országokban is) évente több százezer ember betegszik meg az egészségtelen táplálkozásnak, a dohányzásnak és a túlhajszolt életvitelnek köszönhetően, nagyon fontos újra meg újra rádöbbenjünk: amit eszünk, azzá leszünk!
Hosszú életre, egészséges testsúlyra, jó közérzetre és kiegyensúlyozott szexuális életre vágysz? McKeith könyve egyszerű, betartható tanácsokkal szolgál – nem csak egy gyors diéta erejéig, hanem egy egész életen át!
A könyvről az Alexandra Kiadó oldalán is olvashatsz – katt ide!

Vezető kép forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X