Főoldal > DIÉTA > Brad Pitt a zónadiétára esküszik

Brad Pitt a zónadiétára esküszik

Brad Pittfogyókúrasztárzónadiéta
0

Írta:

Korábbi feleségéhez, Jennifer Anistonhoz és számos más sztárhoz hasonlóan Brad Pitt is a kilencvenes évek elején feltűnt, és az utóbbi években újra népszerűvé vált zónadiétára esküszik. Zónadiéta Brad Pitt módra A táplálkozási rendszer szabályai szerint a színész is kiiktatott étrendjéből bizonyos zsírokat, olajokat és különböző élelmiszereket – nem fogyaszt burgonyát, kukoricát, cukrot, vajat, margarint, de banánt […]

Korábbi feleségéhez, Jennifer Anistonhoz és számos más sztárhoz hasonlóan Brad Pitt is a kilencvenes évek elején feltűnt, és az utóbbi években újra népszerűvé vált zónadiétára esküszik.

Zónadiéta Brad Pitt módra

  • A táplálkozási rendszer szabályai szerint a színész is kiiktatott étrendjéből bizonyos zsírokat, olajokat és különböző élelmiszereket – nem fogyaszt burgonyát, kukoricát, cukrot, vajat, margarint, de banánt és zöldborsót sem.
  • Ezen kívül szigorúan ragaszkodik a fehérjék, a zsírok és a szénhidrátok megfelelő arányához (40 % szénhidrát, 30 % zsír, 30 % fehérje), amely serkenti az anyagcserét, így elősegíti a fogyást.

Brad Pitt a testmozgást sem hanyagolja el: több szerep kedvéért edzett már napi három-négy órát, de ha éppen nem készül egy filmre sem, akkor is mozog legalább háromszor-négyszer.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X