Főoldal > DIÉTA > Szex-diéta a jobb orgazmusért

Szex-diéta a jobb orgazmusért

erotikaétrendszerelemszex
0

Írta:

Ne gondold, hogy a jó szexhez csak egy megfelelő partner kell! Ahhoz, hogy a szeretkezést igazán élvezd, edzened kell intim izmaidat, és megfelelően kell táplálkoznod! Hogy az erotikus együttlét számodra is legalább annyira izgató és örömteli legyen, mint párod számára, próbáld ki 5 napos edzéstervünket és diétánkat! 1. nap Diéta: középpontban az argininHa több és […]

Ne gondold, hogy a jó szexhez csak egy megfelelő partner kell! Ahhoz, hogy a szeretkezést igazán élvezd, edzened kell intim izmaidat, és megfelelően kell táplálkoznod! Hogy az erotikus együttlét számodra is legalább annyira izgató és örömteli legyen, mint párod számára, próbáld ki 5 napos edzéstervünket és diétánkat!

1. nap
Diéta: középpontban az arginin
Ha több és erősebb orgazmust szeretnél átélni, fogyassz a megszokottnál több húst, tojást, halat és olajos magvakat! Ezek ugyanis sok arginint tartalmaznak, amely igazi afrodiziákumként hat nemcsak a férfiakra, hanem a nőkre is – nem véletlen, hogy a Viagrában is megtalálható!
Próbáld ki ezt: grillezett zöldségek pesto szósszal, buggyantott tojással és fenyőmaggal

2. nap
Diéta: középpontban omega-3 zsírsavak
Mivel az omega-3 zsírsavak az egész idegrendszeredet erősítik, pozitív hatásukat érezni fogod szex közben is, hiszen az ágyban minden az apró idegvégződésekről szól… Fogyassz minél több halat, ezek ugyanis nagyon gazdagok omega-3 zsírsavakban. A legjobb választás a makréla, a lazac, a szardínia és a halolaj.
Próbáld ki ezt: fűszeres szardínia csicseriborsóval és avokádósalátával

0013439_1.jpg ()

3. nap
Diéta: középpontban a tesztoszteron
Mi kell a fergeteges szexhez? A kutatók szerint a női libidó növelésének nincs is jobb eszköze a tesztoszteronnál! Minél több tesztoszteron van a szervezetedben, annál jobban élvezed majd a szexet, ehhez azonban proteinben, magnéziumban és cinkben gazdag ételeket kell fogyasztanod! Tökéletes választás az ebédedhez például a gyömbér, amelyben rengeteg cink és magnézium van, ráadásul erősíti a vérkeringést a nemi szerveidben!
Próbáld ki ezt: gyömbéres csirke

4. nap
Diéta: főszereplő a szerotonin

Nemcsak a jó szexhez, hanem a jó közérzethez is fontos, hogy egészséges mennyiségű szerotonin legyen a szervezetedben. A szerotonin nem más, mint egy hormon, amely ébren tart, energetizál és segít a stressz leküzdésében. Ha túl sok van belőle, magas vérnyomást, magas pulzusszámot és idegrángást okozhat, ha pedig túl kevés, elősegíti a depresszió kialakulását. Ezért mindenképpen érdemes étrendedet sokszínűvé tenned, és persze kerülnöd a kávét és a szénsavas üdítőket!
Próbáld ki ezt: chillis bab lencsével

5. nap
Diéta: középpontban a dopamin

Gondoltad volna, hogy a dopamin nevű hormon felelős a szexuális vágyért és örömért? És hogy a csoki felszabadítja a dopamint? Pedig igaz: egy felmérés szerint azoknak a nőknek, akik naponta megesznek egy kocka csokit, sokkal jobb a szexuális életük!
Próbáld ki ezt: hal csokis-gombás szószban


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X