Főoldal > DIÉTA > Topformában 21 nap alatt! – Nagy Tavaszi Megújulás Béres Alexandrával!

Topformában 21 nap alatt! – Nagy Tavaszi Megújulás Béres Alexandrával!

Béres Alexandrafogyástavaszzsírégetés
0

Írta:

Azért, hogy te is új külsővel kezdhesd a nyarat, nincs más dolgod, mint regisztrálni az alábbi oldalon:             A regisztráció után már csak Fortunára kell rábíznod magad! A játék 6 hetes időszaka alatt Te is megnyerheted a 21 db súlykontroll könyvcsomag egyikét, egy személyes találkozót Béres Alexandrával, vagy a Fődíjat, egy kétszemélyes Wellness-hétvégét a Zalakaroson, […]

Azért, hogy te is új külsővel kezdhesd a nyarat, nincs más dolgod, mint regisztrálni az alábbi oldalon:

           

A regisztráció után már csak Fortunára kell rábíznod magad! A játék 6 hetes időszaka alatt Te is megnyerheted a 21 db súlykontroll könyvcsomag egyikét, egy személyes találkozót Béres Alexandrával, vagy a Fődíjat, egy kétszemélyes Wellness-hétvégét a Zalakaroson, a Hotel Karos Spa****-ban. 

A két hét regisztrációs időszak alatt (2009.03.16 – 2009.03.29-ig) hasznos információkat kapsz arról, hogy milyen lelki okok állhatnak a túlsúly hátterében, miért érdemes belevágnod a 21 napos diétába, hogyan kell edzened és megtudhatod azt is, hogy hogyan érdemes öltözködnöd, ha súlyfölösleggel küzdesz!

Március 30-tól 21 napon keresztül megkapod Béres Alexandra 21 napos diétájának receptjeit. A receptek mellé 3 héten keresztül minden pénteken elküldjük neked a következő heti bevásárló listát, amely alapján beszerezheted a diétához szükséges hozzávalókat. A fogyókúra sikere érdekében március 30-tól a 21 napos diéta ideje alatt minden nap elküldünk neked egy tornagyakorlatot videó formájában. A videókon Szandi mutatja meg neked azt, hogy hogyan szabadulhatsz meg a fölösleges pluszkilóktól. 

Miért érdemes belevágnod a 21 napos diétába?

A diéta a bűvös 3 hétre épül. 3 hét ugyanis a választóvonal! Ennyi idő kell, hogy átálljon a gondolkodásod és a fogyás mindenképpen beinduljon. Ugyanakkor három hét elég ahhoz, hogy elhidd, te kontrollálod a testedet és képes vagy  látványosan változni. Változni is fogsz, csak változtatás nélkül tartanod kell magadat a diétához! Nincs más teendőd, mint követni a 21 nap recept előírásait. A többi már csak rajtad múlik! Egy kis elhatározás, és egészen biztos, hogy menni fog.

 
                                   


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X