1. Narancsos koktélHozzávalók:fél hámozott narancsfél hámozott papajaegy banánnarancsarabok díszítéshez Elkészítés: Tedd a narancsot és a papaját gyümölcscentrifugába. Az így kapott levet turmixold össze a banánnal. Ha kész díszítsd narancsdarabokkal. 2. Gyömbér pezsgőital Hozzávalók:Félcentis gyömbérdarabegy magozott almaszódavíz Elkészítés: Tedd a gyömbért a turmixgépbe az almával együtt. Öntsd a levet egy jéggel teli pohárba. Majd töltsd tele […]
1. Narancsos koktél
Hozzávalók:
fél hámozott narancs
fél hámozott papaja
egy banán
narancsarabok díszítéshez
Elkészítés: Tedd a narancsot és a papaját gyümölcscentrifugába. Az így kapott levet turmixold össze a banánnal. Ha kész díszítsd narancsdarabokkal.
2. Gyömbér pezsgőital
Hozzávalók:
Félcentis gyömbérdarab
egy magozott alma
szódavíz
Elkészítés: Tedd a gyömbért a turmixgépbe az almával együtt. Öntsd a levet egy jéggel teli pohárba. Majd töltsd tele színültig a poharat szódavízzel.
3. Kividzsúsz
Hozzávalók:
egy kemény meghámozott kivi
egy magozott zöldalma
egy kis fürt szőlő
kiviszeletek a díszítéshez
Elkészítés: Nyomd át a kivit a gyümölcscentrifugán az almával és a szőlővel együtt. Tegyél egy magas pohárba jeget, és töltsd bele az így kapott ivólevet. Ha kész, díszítsd kiviszeletekkel.
Cikkünk a Lékönyv c. kötet alapján készült,
Duna Könykiadó, 2498 HUF