Főoldal > DIÉTA > Koktélok, melyeket bátran fogyaszthatsz a diéta alatt

Koktélok, melyeket bátran fogyaszthatsz a diéta alatt

alkoholdiétafogyáskoktél
0

Írta:

Nyáron szívesen iszik az ember egy-egy koktélt a kerti partikon, de mi van akkor, ha éppen diétázol? Mutatjuk, melyek azok a koktélok, melyeket bátran fogyaszthatsz!

Mojito

A klasszikus mojitóba mentával, fehér rummal és cukorral készül, azonban utóbbit könnyedén helyettesíthetjük folyékony édesítőszerrel. A diétás verzióhoz szerezz be néhány friss mentalevelet, 45 milliliter fehér rumot, fél lime-ot, 21 milliliter szódát és két evőkanálnyi édesítőszert.

Mojitos with Mint & Lime -Photographed on Hasselblad H1-22mb Camera

Gin-tonik

A népszerű ital is elkészíthető diétás módon. Csupán annyi a dolgod, hogy a hozzáadott tonik mennyiségének a felét szódára cseréled. Hidd el, az ízélmény így is garantált!

fresh gin tonic

Vodkaszóda

Csupán két hozzávalóra van hozzá szükséged: vodkára és szódára. Ennek az italnak nagyon alacsony a kalóriatartalma, így akár többet is megihatsz belőle. Ha szeretnéd egy kicsit feldobni, akkor dobj bele pár szem erdei gyümölcsöt, vagy pár lime karikát.

Tasty cold fresh drink lemonade with raspberry, mint, ice and lime in glass on wooden background. Closeup.

Gránátalmás margarita

Ha egy kicsit extrém koktélra vágysz, akkor érdemes lehet kipróbálnod a gránátalmás margaritát. Két adag elkészítéséhez 250 milliliter gránátalmalére, 55 milliliter lime levére, 150 milliliter tequilára, 75 milliliter gránátalma szirupra és jégre van szükség. Töltsd a hozzávalókat egy shakerbe, majd alaposan rázd össze. Tálaláskor jéggel halmozott pohárba töltsd.

Pomegranate drinks on the counter


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X