Főoldal > DIÉTA > Kínos! Pluszkilói miatt rúgták ki a topmodellt!

Kínos! Pluszkilói miatt rúgták ki a topmodellt!

diétadivatfogyókúramodell
0

Írta:

Filippa Hamilton hét évig volt  Ralph Lauren arca, mindenhol feltűnt, ahol csak lehetett, évekig koptatta a kifutókat, reklámkampányokban bűvölte el a közönséget, és katalógusok tucatjainak lapjain pózolt. „Kirúgtak, mert szerintük pluszkilóim vannak, így nem férek bele a ruháikba” – fakadt ki a csinos topmodell. A divatóriás szűkszavú sajtóközleménye szerint Filippa egy csodaszép és egészséges nő, […]

Filippa Hamilton hét évig volt  Ralph Lauren arca, mindenhol feltűnt, ahol csak lehetett, évekig koptatta a kifutókat, reklámkampányokban bűvölte el a közönséget, és katalógusok tucatjainak lapjain pózolt. „Kirúgtak, mert szerintük pluszkilóim vannak, így nem férek bele a ruháikba” – fakadt ki a csinos topmodell.

A divatóriás szűkszavú sajtóközleménye szerint Filippa egy csodaszép és egészséges nő, de a munkakapcsolatunknak vége, mert nem értette meg, hogy eleget kell tenni az elvárásainknak. Filippa pedig nem érti az egészet. 15 éves kora óta a Laurennek dolgozik, és a testsúlya mit sem változott.
„Büszke vagyok a kinézetemre, és azt gondolom, hogy egy példaképnek egészségesnek kell kinéznie” – vélekedik a topmodell.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X