Főoldal > DIÉTA > Kalauz az egészséges táplálkozáshoz – videóval

Kalauz az egészséges táplálkozáshoz – videóval

egészségéletmód
0

Írta:

Általában a legfontosabb összetevőket feltüntetik az étlapokon de, hogy pontosan mit viszünk be a szervezetünkbe, azt nem tudjuk. A helyes táplálkozásban nyújt segítséget az Egészségbarát Program, amely az Egészségügyi Minisztériummal együttműködve kidolgozta az “egészségbarát” védjegyet. Ezt olyan élelmiszerek, szolgáltatások kaphatják meg, amelyek a jogszabálynál előírt szigorúbb kritériumoknak is megfelelnek. “Az Egészségbarát védjeggyel ellátott termékekben nincsen […]

Általában a legfontosabb összetevőket feltüntetik az étlapokon de, hogy pontosan mit viszünk be a szervezetünkbe, azt nem tudjuk. A helyes táplálkozásban nyújt segítséget az Egészségbarát Program, amely az Egészségügyi Minisztériummal együttműködve kidolgozta az “egészségbarát” védjegyet. Ezt olyan élelmiszerek, szolgáltatások kaphatják meg, amelyek a jogszabálynál előírt szigorúbb kritériumoknak is megfelelnek.

“Az Egészségbarát védjeggyel ellátott termékekben nincsen tartósítószer, színezőanyag és színezék.” – nyilatkozta Péterfia Éva, a projekt vezetője.

Jelenleg több mint 10 “Egészségbarát” minősítésű termék létezik, és már számos étterem segíti mindazokat, akik óvni kívánják az egészségüket.

Videónkból még többet megtudhatsz az “Egészségbarát” minősítésű termékekről:

$video$


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X