Főoldal > DIÉTA > Végre kiderült, hogy fogyhatsz a legkönnyebben!

Végre kiderült, hogy fogyhatsz a legkönnyebben!

diétafogyásfogyókúrazsírégetés
0

Írta:

A müncheni Ludwig Maximilians Egyetem Florian Lippl vezette tudósai egy héten át 20 túlsúlyos férfit vizsgáltak 2650 méteres magaslaton. A férfiak átlag életkora 55,7 év, testtömegindexük pedig 33,7 volt. A kísérlet során a férfiaknak nem kellett mozogniuk és még csak étkezési szokásaikat sem kellett megváltoztatniuk. Az egy hét elteltével a kutatók súlyveszteséget, az étvágy csökkenését […]

A müncheni Ludwig Maximilians Egyetem Florian Lippl vezette tudósai egy héten át 20 túlsúlyos férfit vizsgáltak 2650 méteres magaslaton. A férfiak átlag életkora 55,7 év, testtömegindexük pedig 33,7 volt.

A kísérlet során a férfiaknak nem kellett mozogniuk és még csak étkezési szokásaikat sem kellett megváltoztatniuk. Az egy hét elteltével a kutatók súlyveszteséget, az étvágy csökkenését és a vérnyomás javulását figyelték meg. Ezek a változások a magaslatról való visszatérés után négy héttel is megmaradtak.

A szakemberek szerint a súlyveszteség leginkább a magaslati levegő miatt felgyorsult anyagcserének, valamint az jóllakottság érzéséért felelős leptin nevű peptin szintnövekedésének volt köszönhető.

Forrás: MTI


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X