Főoldal > DIÉTA > Tanulj a sztároktól: 3 trükk a tökéletes alakért

Tanulj a sztároktól: 3 trükk a tökéletes alakért

diétaénekesnőfogyókúrasztár
0

Írta:

Még a bikiniszezon beköszönte előtt szeretnél leadni néhány kilót? Lesd el Nely Furtado, Shakira és Miley Círus fogyókúrás trükkjeit!ShakiraA hullámos hajú, karcsú kolumbiai énekesnő szexis csípőmozgását kétségkívül az egész világ ismeri! A 33 éves Shakira alacsony kalóriatartalmú, ám betartható étrenddel tartja formában magát. Naponta ötször-hatszor étkezik, de mindig csak kis adagokat fogyaszt: reggel egy szelet […]

Még a bikiniszezon beköszönte előtt szeretnél leadni néhány kilót? Lesd el Nely Furtado, Shakira és Miley Círus fogyókúrás trükkjeit!

Shakira

A hullámos hajú, karcsú kolumbiai énekesnő szexis csípőmozgását kétségkívül az egész világ ismeri! A 33 éves Shakira alacsony kalóriatartalmú, ám betartható étrenddel tartja formában magát. Naponta ötször-hatszor étkezik, de mindig csak kis adagokat fogyaszt: reggel egy szelet pirítós, egy szelet dinnye vagy ananász, tízóraira gyümölcs és egy pohár sovány, natúr joghurt kerül a tányérjára. Ebédre friss salátát, halat vagy sült húst fogyaszt, délután pedig csak zöldségeket. Mivel az énekesnő számára nagyon fontos az egészséges életmód, soha nem iszik alkoholt, és a kávézást sem viszi túlzásba, a csokinak azonban néha nem tud ellenállni.
Tipp: Shakira kedvenc mozgásformája a hastánc, amely erősíti a has-, a láb-, a far- és hátizmait, ráadásul javítja az állóképességet és a testtartását is. Emellett rendszeresen jógázik, amely nemcsak a testét mozgatja át, de a stressz leküzdésében is segíti az énekesnőt.

0024868_1.jpg ()Nelly Furtado

A gyönyörű, 32 éves kanadai-portugál énekesnőnek az utóbbi években nem volt alkalma unatkozni: új, minden eddiginél sikeresebb albumot készített, koncertezik, hétéves kislányát neveli, mindemellett tökéletesen néz ki! A Grammy-díjas sztár a rengeteg zöldségre és gyümölcsre esküszik: igyekszik elkerülni a zsiradékban sütött vagy panírozott ételeket, ehelyett sok-sok friss, nyers zöldséget fogyaszt, ha pedig nassolni támad kedve, kizárólag gyümölcsökkel enyhíti édességvágyát. Minden nap legalább három-négy liter ásványvizet vagy frissen facsart gyümölcslevet iszik, délután négy óra után pedig rendszerint semmilyen szénhidrátot nem visz be a szervezetébe.
Tipp: a karcsú énekesnő imád táncolni, úgyhogy leginkább a táncórákon dolgoztatja meg izmait, de szívesen kocog és végez kézisúlyzós gyakorlatokat is.

Miley Cyrus

A fiatal, még csak 18 éves énekesnő-színésznő a Hannah Montana-sorozatnak köszönhetően vált híressé, nemrég azonban már második albumát adta ki. Egy-egy fontosabb fellépés vagy díjátadó előtt Miley az ötfaktoros diétával hozza magát csúcsformába, így ugyanis nem kell koplalnia, csak odafigyelnie az ételek összetevőire: kerüli a gyorsan felszívódó szénhidrátokat, például a cukrot és a fehér kenyeret, valamint a zsiradékokat. Viszont előszeretettel fogyaszt fehérjében és rostokban gazdag ételeket, amelyek felgyorsítják az emésztést, és gyorsan eltelítik a gyomrot.
Tipp: a csinos énekesnő hetente ötször jár edzeni, a huszonöt perces edzéseket ötperces egységekre osztja fel – a bemelegítés után öt percnyi felsőtest-erősítés, alsótest-erősítés, valamint has- és farizomformáló gyakorlat következik. Az edzést ötperces kardio jellegű mozgás zárja, például kerékpározás, futás vagy ugrókötelezés.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X