Főoldal > DIÉTA > A 7 legjobb étel a zsírok ellen

A 7 legjobb étel a zsírok ellen

diétaéhségételtelítettségzsír
0

Írta: and

Tojás A tojás nemcsak értékes tápanyagokban gazdag, hanem az egyik legjobb fehérjeforrás is, mely hosszú időre eltelít. Egyél rántottát vagy tükörtojást reggelire, így ebédig garantáltan nem fog rád törni a farkasétvágy, és kezdesz el két étkezés között nassolni. 1 darab/78 kalória Étcsoki Csábító és finom. Mindemellett van még egy okunk az étcsoki fogyasztása mellett, ugyanis […]

Tojás

A tojás nemcsak értékes tápanyagokban gazdag, hanem az egyik legjobb fehérjeforrás is, mely hosszú időre eltelít. Egyél rántottát vagy tükörtojást reggelire, így ebédig garantáltan nem fog rád törni a farkasétvágy, és kezdesz el két étkezés között nassolni.

1 darab/78 kalória

Étcsoki

Csábító és finom. Mindemellett van még egy okunk az étcsoki fogyasztása mellett, ugyanis már egy kis darab belőle is hosszú időre eltelít, így a következő étkezésnél is kevesebbet fogsz enni, és kevésbé fogod kívánni a nehéz, zsíros ételeket.

30 gramm/70 kalória

Fenyőmag

Jobb, mint bármelyik magféleség. Már egy kis adag fenyőmag, mely nem mellesleg egészséges zsírsavakban gazdag, elég ahhoz, hogy eltelítsen, ráadásul a vonalaidnak sem fog ártani.

zsiregeto71.jpg ()85 szem/ 95 kalória

Sajt

A friss kecskesajt vagy a feta szintén alkalmas arra, hogy huzamosabb időre eltelítsenek, és akár hiszed, akár nem, a zsírégetésben is besegítenek.

30 gramm/ 76 kalória

Zsírszegény tej

Sokan még mindig úgy gondolják, hogy a tej csak a gyerekeknek való, hogy nagyra nőjenek, pedig ez közel sincs így. A zsírszegény tejben lévő fehérjére a felnőtt szervezetnek is szüksége van, és jobban eltelít, mint bármelyik cukros üdítőital, viszont a kalóriatartalma alacsonyabb.

1 pohár/86 kalória

Narancs

A narancs az összes többi gyümölcs közül a legalkalmasabb arra, hogy hosszú időre eltelítsen, hála a benne lévő rengeteg rostnak, mely a zsírlebontásban is segít. Fogyaszd hát bátran, hiszen a rost mellett értékes vitaminforrás is.

1 darab/59 kalória

Krumpli

A legtöbbünk tart tőle magas szénhidráttartalma miatt, ezért talán hihetetlennek tűnhet, hogy már egy kis mennyiségű burgonya háromszor annyira képes eltelíteni, mint egy szelet fehér kenyér. Ráadásul így megóvod magad a felesleges zsíroktól is.

1 darab/161 kalória


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X