Főoldal > DIÉTA > Rágcsálj okosan! A legjobb mozis nassok

Rágcsálj okosan! A legjobb mozis nassok

egészségnassrágcsálnivalósnack
0

Írta: and

Kis adag popcorn Bár a moziban kapható pattogatott kukorica nem a kalóriaszegény rágcsálnivalók közé tartozik, de ha nem egy egész vödörrel zsákmányolsz be, hanem a legkisebb adagot kéred, akkor nem kell aggódnod a vonalaid miatt. Ha lehetséges, akkor natúr, vajmentes variációt kérj, mert a vaj extra adag zsírt tartalmaz. Fél doboz: 225 kalória, 6 gramm […]

Kis adag popcorn

Bár a moziban kapható pattogatott kukorica nem a kalóriaszegény rágcsálnivalók közé tartozik, de ha nem egy egész vödörrel zsákmányolsz be, hanem a legkisebb adagot kéred, akkor nem kell aggódnod a vonalaid miatt. Ha lehetséges, akkor natúr, vajmentes variációt kérj, mert a vaj extra adag zsírt tartalmaz.

Fél doboz: 225 kalória, 6 gramm zsír

Gyümölcsös jégkrém

Bár még nincs itt a szezonja, de ha beüt a meleg, bizony jól tud esni a hűsítő nyalánkság. Csak nem mindegy melyiket választod. A tömény, csokis helyett válaszd inkább kalóriaszegény, gyümölcsös változatot, így rengeteg kalóriát tudsz megspórolni.

Egy adag: 80 kalória, 2 gramm zsír

mozi2.jpg ()Ízesített víz

Ha megszomjaznál, de szeretnéd elkerülni a cukros, szénsavas üdítőket, de nem kívánod a sima ásványvizet sem, akkor vigyél magaddal ízesített vizet. Már számos olyan ízesített ásványvízből válogathatsz, melyek kellemes aromájúak, mégis kalóriamentesek.

Fél üveg: 0 kalória, 0 gramm zsír

Jégkása

Ebből is a kis adagot válaszd! Egyrészt kevesebb kalóriát fogsz magadhoz venni, másrészt kevésbé fogsz dideregni a moziteremben, de mégis élvezheted az édes íz nyújtotta élvezeteket.

Egy adag: 220 kalória,0 gramm zsír

Gyümölcsös snack

Bár nem a megszokott mozis nasi, de egy tábla trüffelkrémes csokival szemben kevésbé árt a fogaidnak és a vonalaidnak a csak gyümölcsöt tartalmazó édesség, ráadásul az íze sem fog csalódást okozni

Egy darab: kb 130 kalória, 3 gramm zsír

Hot-dog

Meglepő, de még ez a legegészségesebb eleség, melyre szert tehetsz mozizás előtt, ráadásul gazdag fehérjében is. Valamint a hot-dog a népszerű mártogatós taco kalória- és zsírtartalmának csak a töredék tartalmazza.

Egy adag: 210 kalória, 19 gramm zsír

Karamell

Gyermekkorunk kedvence a tejkaramella. Bár tudjuk, nyúlós, ragadós, mégis a moziban kapható édességekhez képest még ez a legjobb választás. Ráadásul jóval tovább tart elnyammogni egy darabot, mint azonnal befalni egy szelet csokit, így tovább ki fog tartani

Fél csomag: kb. 170 kalória, 7 gramm zsír

Mentás étcsoki

Ha mégsem akarsz lemondani a csokoládé nyújtotta élvezetekről, az agyoncukrozott változat helyett válaszd a mentás étcsokit. Nemcsak élményben lesz más és új, de a vonalaidnak is kevésbé fog ártani, mint az édes tejcsokik.

Fél tábla: 298 kalória, 5 gramm zsír


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X