Főoldal > DIÉTA > Fogyaszd te is ezt a csodaitalt!

Fogyaszd te is ezt a csodaitalt!

csodaitalegészségfinomfogyásgránátalmagránátalmalégyümölcs
0

Írta:

Itt az ideje, hogy egy újabb gyümölcslevet tegyél a bevásárlókosaradba: úgy tűnik, a gránátalma az új csodaital azoknak, akik számára mindennél fontosabb az egészségük.

Hihetetlenül hangzik? Az alábbi nyolc ok garantáltan meggyőz, hogy érdemes helyet szorítanod a gránátalmának az étrendedben.

1. Meglepő tény, hogy egy üveg gránátalmalé háromszor több antioxidánst tartalmaz, mint egy üveg vörösbor vagy zöld tea.

2. Ha a levét fogyasztod, azzal jelentősen növeled a kálium-, a kalcium-, a C-, E-, és K-vitamin beviteledet egyaránt.

3. A gránátalma folsavat tartalmaz, ami elengedhetetlenül szükséges a vörös vérsejtek előállításához, valamint vasban is gazdag.

4. Ha edzés után gránátalmalevet iszol, gyorsabban regenerálódsz és csökken az izomfájdalom. A kutatások továbbá azt is kimutatták, hogy rendszeres fogyasztásával megakadályozható a porckopás.

5. A gránátalma hatékony védelmet nyújt a rák ellen. Izraeli kutatások kimutatták, hogy a gránátalmalé a mellrákkal küzdő szervezetben elpusztítja a rákos sejteket, így csak az egészséges sejtek maradnak életben.

granat2.jpg ()

6. Egy új kutatás kimutatta, hogy a gránátalma segít megelőzni a szív- és érrendszeri betegségeket, a szívinfarktust és az agyvérzést, ugyanis megakadályozza az artériák elzáródását.

7. A csodaital segít csökkenteni a koleszterinszintet, és rendszeres fogyasztásával beállítja az ideális állapotot.

8. Amellett, hogy kitűnő kalciumforrás, a gránátalma segít a fogkő lerakódását megelőzni.

Szeretnél 100 %-os gránátalma levet fogyasztani, hogy megóvd az egészségedet? Mindig ellenőrizd az összetevőket, és kerüld azokat a változatokat, amelyek hozzáadott cukrot, gyümölcslevet, vizet és más adalékanyagokat tartalmaznak.
A mi ajánlatunk: Dr. Steinberger Bio Gránátalmalé (1495 Ft / 330 ml) – megvásárolhatod az Egészségboltban.

Wellness Cafe tipp: Ha este kikapcsolódnál a barátaiddal, készíts nekik gránátalma koktélt! Öntsd a frissen facsart gránátalma levét egy kis jégre, tölts hozzá egy kevés minőségi vodkát, és díszítsd egy darab friss mentalevéllel.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X