Főoldal > DIÉTA > Nyolc szuper trükk, hogy vékonynak tűnj, és az is légy!

Nyolc szuper trükk, hogy vékonynak tűnj, és az is légy!

cseldiétafogyástrükkvékony
0

Írta: and

1. Felülre jöhetnek az élénkebb színek! Ha széles csípővel és vastagabb combbal áldott meg a sors, gyakran viselj fekete ceruzaszoknyát, felül viszont ne fukarkodj a színekkel, válassz élénk árnyalatokat, például fuksziát. Ha a „problémás területeken” beveted a sötétebb színeket, akkor már könnyedén azon testrészeidre irányíthatod a figyelmet, amelyekkel igazán elégedett vagy. A fehér és a […]

1. Felülre jöhetnek az élénkebb színek!

Ha széles csípővel és vastagabb combbal áldott meg a sors, gyakran viselj fekete ceruzaszoknyát, felül viszont ne fukarkodj a színekkel, válassz élénk árnyalatokat, például fuksziát. Ha a „problémás területeken” beveted a sötétebb színeket, akkor már könnyedén azon testrészeidre irányíthatod a figyelmet, amelyekkel igazán elégedett vagy. A fehér és a pezsgőszín is olyan, amivel nagyszerűen fel lehet dobni a fekete darabokat, szóval bátran építsd be ezeket is a gardróbodba.

2. Aludj eleget!

Az álmatlan éjszakák stresszes nappalokat eredményeznek, ami aztán az érzelmi evésbe torkollhat, de az biztos, hogy a kialvatlan napokon jelentősen megnő az étvágyad. Tehát törekedj rá, hogy legalább hét órát aludj az éjszaka folyamán.

3. Válassz V-nyakú felsőket!

Ezek a felsők optikailag meghosszabbítnak és keskenyebbé varázsolnak, így ezek a darabok is kulcsszerepet játszanak a karcsúsító ruhatárban. Csupán egyetlenegy kitétele van a V-nyakú pólók viselésének: muszáj megfelelő módon gondoskodnod a nyakad és a mellkasod bőréről, hiszen ezek a felsők a makulátlanul szép bőrön mutatnak igazán jól.

4. Lassan rágj!

Ha az étkezéseknél is rohansz, akkor igyekezz ezen változtatni! Azok, akik elegendő időt szánnak magára az evés folyamatára, majdnem 70 kalóriával kevesebbet fogyasztanak. És nemcsak hogy kevesebbet esznek – de sokkal inkább jóllakottnak érzik magukat.

vekonytipp2.jpg ()5. Takarítsd ki a ruhásszekrényedet!

Pucold ki a szekrényedből mindazokat a ruhaneműket, amelyek abszolút előnytelenül állnak rajtad. A legrosszabb darabok közé sorolandók a túlméretezett pólók, az ujjatlan felsők, vagy éppen a fényes, szatén szoknyák, amelyek minden kicsit is nagyobb hátsót csak még jobban kihangsúlyoznak.

6. Fogd vissza a nátriumfogyasztást!

Minél több nátrium szerepel az étrendedben, annál gyakrabban fogsz puffadással küzdeni. Egyszerűen már azzal 30 %-kal csökkentheted a nátriumbeviteledet, ha a sószórót elzárva tartod. Aggódsz, hogy így viszont ízetlenek lesznek az ételeid? Ízesíts akár gyógynövényekkel, fűszerekkel és a citrusfélék leveivel a só helyett.

7. Mutass egy kis bőrt!

Ha különleges alkalomhoz öltözöl, a kulcs abban rejlik, hogy csakis egy szabályt követsz: nem hagyod, hogy az öltözéked felül túlságosan sokat takarjon. A csupasz karok és egy szolidabb dekoltázs mintegy megnyújtja a testet, arról nem is beszélve, hogy milyen szexivé válhat az, aki él ezzel a kis trükkel.

8. Erősíts rá a reggelire!

A proteinben gazdag reggelikről kimutatták, hogy nagymértékben segítik a fogyást, szóval, amikor csak lehet, hogy kezdd a napot joghurttal vagy más tejtartalmú étellel. A kedvenc zsírszegény joghurtodat koronázd meg bogyósgyümölcsökkel vagy szétmorzsolt dióval, esetleg szórj bele müzlit. Bónusz tipp: ebből a joghurtos megoldásból még nagyszerű desszert is lehet.

Fedezze fel a powerfruit erejét!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X