Főoldal > DIÉTA > Ezekkel a tippekkel már estére vékonyabbnak tűnhetsz!

Ezekkel a tippekkel már estére vékonyabbnak tűnhetsz!

diétafogyásvékony
0

Írta: and

1. Fogd vissza a szénhidrátokat és a tejtermékeket! A komplex szénhidrátok hatására a test visszatartja a vizet, míg a tejtermékek lelassítják az emésztést, ezenfelül mindkét tápanyag puffadáshoz vezethet. A jeles esemény előtti napon, és aznap is fogd vissza ezek fogyasztását! 2. Okosan egyél! A reggelid legyen gyümölcs, ebédre pedig készíts salátát salátalevelekből, uborkából, spárgából, zellerből […]

1. Fogd vissza a szénhidrátokat és a tejtermékeket!

A komplex szénhidrátok hatására a test visszatartja a vizet, míg a tejtermékek lelassítják az emésztést, ezenfelül mindkét tápanyag puffadáshoz vezethet. A jeles esemény előtti napon, és aznap is fogd vissza ezek fogyasztását!

2. Okosan egyél!

A reggelid legyen gyümölcs, ebédre pedig készíts salátát salátalevelekből, uborkából, spárgából, zellerből és csirkehúsból, nyakon öntve citromléből, almaecetből és olívaolajból készült dresszinggel. A vacsora során ismételd meg az ebédet. Ha a buli előtt még esetleg éhes lennél, akkor ropogtass el egy kis zellert mandulavajjal megkenve. A magas víztartalmú gyümölcsök és zöldségek eltelítenek és „kihajtják” belőled a felesleges vizet.

3. Ázz keserűsós vízben!

A fürdővizedhez adj egy csésze keserűsót és feküdj a kádban 15 percig! A keserűsó hatására a bőrödön keresztül szabadulhatsz meg a méreganyagoktól.

vekony2.jpg ()4. Vigyázz a rágóval!

Kerüld a cukormentes rágókat! Miközben rágózol, levegőt nyelsz be, ami gázokat eredményezhet, ezenfelül a test nem tudja rendesen megemészteni a rágógumiban lévő mesterséges édesítőket, ez pedig vízvisszatartást okozhat.

5. Igyál a puffadás ellen!

Töltődj fel vízzel, de tartsd magad távol mindentől, amiben szénsav van, hiszen a buborékok szabályszerűen felfújják a hasadat. Ha mindez nem lenne elég, tanulmányokkal kimutatták, hogy a diétás üdítők még az édesség utáni sóvárgást is fokozzák. Rád tört a délutáni fáradtság? Kortyolj kombucha teát, ezzel még az étvágyadat is elnyomhatod.

6. Hangsúlyozd ki a csontszerkezeted!

Kenj bronzosító krémet az áll-, és az arccsontod alá! Ezzel a technikával vékonyíthatod az arcodat, és a hatást fokozhatod, ha magas lófarokba, vagy egy középmagasságban elhelyezett kontyba fésülöd a hajad.

7. Koffeinnel a feszes testért!

Koffeintartalmú feszesítő krémmel csökkentheted a bőrön lévő kis dudorokat. Amint a koffein beivódik a bőrbe, enyhébb vízhajtóként fog funkcionálni. Már néhány óra után látni fogod a különbséget.

8. Napbarnított színnel is vékonyabb lehetsz!

Egy kis napbarnított színnel karcsúbbnak tűnhetsz, de ezt télen kicsit nehezebb kivitelezni, de nem lehetetlen, viszont egyáltalán nem mindegy, hova viszed fel egyenletesen az önbarnítót. A stratégiai pontok a tricepsz, valamint a lábszár belső és külső része, ezeket az önbarnítóval vizuálisan keskenyebbé varázsolhatod.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X