Főoldal > DIÉTA > Fogyj szakértelemmel!

Fogyj szakértelemmel!

diétafogyásszakértelemszalon
0

Írta: and

Fogyj otthonos környezetben! Amikor belépsz a SolenneMed Esztétikai Központ szalonjába olyan érzés fog el, mintha átugrottál volna a barátnődhöz egy kicsit csacsogni. Otthonos környezetben találod magad, ahol érzed, hogy tényleg rád figyelnek, és ez abban is tükröződik, hogy minden kezelés teljes mértékben személyre szabott, ráadásul, kedvező árak mellett lehet részed ezekben a szuper kezelésekben. Egy […]

Fogyj otthonos környezetben!

Amikor belépsz a SolenneMed Esztétikai Központ szalonjába olyan érzés fog el, mintha átugrottál volna a barátnődhöz egy kicsit csacsogni. Otthonos környezetben találod magad, ahol érzed, hogy tényleg rád figyelnek, és ez abban is tükröződik, hogy minden kezelés teljes mértékben személyre szabott, ráadásul, kedvező árak mellett lehet részed ezekben a szuper kezelésekben. Egy speciális géppel többek közt testösszetétel elemzést végeznek, megtudod milyen a testedben az izom és a zsír aránya, valamint a tápláltsági állapotodra is fény derül. Ezek alapján pontos képet kapsz arról, min és hogyan kellene változtatnod.

Fantasztikus gépparkkal rendelkeznek, amelyek minden, a fogyás témakörébe tartozó problémára (makacs zsírpárnák, striák, petyhüdt bőr, szülés utáni felesleg) megoldást kínálnak. Van olyan alakformáló gépük, amely egyedülálló módon négy technológiát ötvöz: rádiófrekvenciát, infravörös fényt, vákuumot valamint mechanikus görgős masszázst. Ezzel a masinával hatékonyan orvosolható a narancsbőr és a helyi zsírlerakódások is.

Egy másik zsírbontó gépük fókuszált ultrahang technológiával működik, amivel a zsírsejtek végleg elpusztíthatók. A négy különböző ultrahangos fejnek hála a vastagabb zsírrétegnek is búcsút inthetsz. A szalonban egy bio-stimulációs elven működő alakformáló és orvosi rehabilitációs készülék is található, amelynek egyedisége abban rejlik, hogy az agy saját biokémiai jeleit közvetíti az izmokba, és így természetes módon fejleszti azokat. A testsúlycsökkentő, méregtelenítő spa kapszula hatására pedig a szervezet belső hőmérséklete megemelkedik, ezen kívül serkenti a szívizom működését és a vérkeringést, olyan mintha épp kardióznál. A szalonban nem ígérik, hogy három nap alatt csodát tesznek veled, hanem inkább a kezelések mellett „ráterelnek” a helyes útra, elmondják mi az, amivel még hatékonyabban érheted el a változást. Ami igazán különlegessé teszi őket az az, hogy az egyik kozmetikusuk pszichológus is egyben, aki a lelked megtisztulásában is segít, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy tartósan megszabadulhass a kilóktól.

velashape2.jpg ()Bővebb információ: http://solennemed.hu

Fogyj „franciául”!

A Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpontnál francia módszerrel történő testfogyasztásokat próbálhatsz ki, ezenkívül a szalon azt tűzte ki célul, hogy minél szélesebb réteg számára elérhetővé tegye a wellness életmódot, és mindent, ami ebbe a témakörbe tartozik: relaxációt, megszépülést, fogyást.

A Relax Spaban több mint 20 féle masszázs (például kávékrémes, vagy narancsbőr elleni masszázs) közül válogathatsz, az egyik általuk tökéletesített módszer keretein belül pedig 6 kilót dobhatsz le magadról egy hónap alatt, de a kezelést itt is alapos állapotfelmérés előzi meg. A fogyasztóprogramjuk egy 4 fázisból álló kezeléssorozat. Az első fázisban, a fogyás beindításakor hővel és aromaterápiával támogatják az aktív fogyasztókrém beívódását a bőrbe. A második szakaszban helyi fogyasztás történik egy speciális készülékkel, amellyel kifejezetten a helyileg lerakódott zsírokat célozzák meg. A harmadik fázisban feszesítés megy végbe, amelynek célja, hogy a súlyvesztés urán a bőr ne ereszkedjen meg – ez többek közt elektrolipolízissel valósul meg. Végül a stabilizáció következik, amivel kiküszöbölhető a jojó effektus.

Bővebb információ: http://www.relaxspa.hu

Fogyj a „Központban”!

A Fogyasztóközpontban szintén számos fogyással kapcsolatos probléma legyőzhető, de azoknak is tudnak segíteni, akik épp ellenkezőleg, hízni szeretnének egy kicsit. A fogyasztás, alakformálás kezelés során méregtelenítéssel, pontosabban Alphamins kapszulával megadják a kezdő lökést a fogyásnak, ezt követi a lipolízis, azaz a zsírbontás, melynek leglényegesebb tulajdonsága, hogy még a legproblémásabb részekről is felszámolhatók a zsírlerakódások: így például eltüntethető a karon éktelenkedő „integető izom”, valamint a belső comb, a derék és a hát is sikeresen karcsúsítható. A nyirokútmasszázs alatt aktiválják a vér- és nyirokkeringést, ezáltal a lerakódott salak- és méreganyagok könnyebben eltüntethetők a testből. De ezeken kívül választhatsz még a testtekercselés, a nehézláb kúra vagy az ultrahangos zsírbontás közül. A speciális programok pedig kifejezetten kismamáknak, menyasszonyoknak, vagy éppen változókorban lévőknek szólnak.

Bővebb információ: http://www.fogyasztokozpont.com


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X