Főoldal > DIÉTA > Mínusz 5-10 kiló: a bor, a sajt és a jégkrém megengedett!

Mínusz 5-10 kiló: a bor, a sajt és a jégkrém megengedett!

bőrdiétajégkrémkilósajt
0

Írta: and

Csak a következő 8 lépést kell betartanod, és 5 hét alatt garantált a bikinikész, szuper alak! 1. lépés: Egyél többet, méredzkedj kevesebbet! Nincs több éhezés és stressz a szokásos reggeli mérlegelés miatt, ha olyan ételeket eszel, amelyek gyorsítják az anyagcserédet. Jól jársz, mert bátran ehetsz belőlük nagyobb adagokat is, s nem fogsz szenvedni az éhségtől. […]

Csak a következő 8 lépést kell betartanod, és 5 hét alatt garantált a bikinikész, szuper alak!

1. lépés: Egyél többet, méredzkedj kevesebbet!

Nincs több éhezés és stressz a szokásos reggeli mérlegelés miatt, ha olyan ételeket eszel, amelyek gyorsítják az anyagcserédet. Jól jársz, mert bátran ehetsz belőlük nagyobb adagokat is, s nem fogsz szenvedni az éhségtől. Minden nap állítsd össze az étkezési tervedet (reggeli, ebéd, uzsonna és vacsora) a következő napra. Bónusz, hogy 200 kalória „értékben” ehetsz vagy ihatsz valami finomságot – bármit. Tényleg bármit: akár jégkrémet is! Semmi nincs tiltva.

2. lépés: Az elmaradhatatlan kardió

Az 5 hét alatt nagy intenzitású intervallum edzéseket kell beiktatnod, de jó hír, hogy minden második nap után jön egy teljes nap pihenő. Felejtsd el, hogy közben milyen ételeken élsz! Ugye a finom sajtokért megéri egy kicsit többet izzadni a futópadon?

3. lépés: Egyszerű alakformáló gyakorlatok

Kétszer egy héten ne feledkezz meg alakformálásról sem. Koncentrálj különösen a kar-, has-, és combizmaidra és természetesen a popsidra is. Nem kell megijedni, csupán 20 percről van szó, heti két alkalommal – egyáltalán nem nagy ügy, ugye? Főleg, hogy utána nyugodtan elkortyolhatsz egy pohár zamatos vörösbort.

fogyj2.jpg ()4. lépés: Dokumentáld, mit eszel, és mit teszel

A fogyás egyik legjobb módja, ha írásban rögzíted, mit ettél, az étel hány kalóriát tartalmazott, és ennek következtében természetesen azt is, hogy mozgással mennyit égettél el belőle. Készíts egy online naplót a kedvenc edzéstípusaid videóival, a legjobb élelmiszerboltok listájával, receptekkel, táplálkozási tanácsokról szóló linkekkel! Váljon az életed részévé a diétád!

Wellness Cafe tipp: A www.pinterest.com oldalon regisztrálva, klassz „pinboard”-ot hozhatsz létre az edzéstervednek gyönyörű képekkel, videókkal, motiváló idézetekkel!

5. lépés: Vond be a barátaidat!

Ha elkészült a blogod, felgyorsíthatod a fogyás sikerét úgy is, hogy keresel magadnak közönséget hozzá. Hozz létre egy Facebook csoportot a szintén fogyni vágyó barátaiddal. Meglátod, nagyon jól tudjátok majd egymást motiválni. Persze, emellett a megengedett borozással egybekötött személyes tapasztalatcseréről se mondjatok le!

6. lépés: Töltsd fel a hűtőt joghurttal!

Hogy miért pont joghurttal? Mert egy pohár a szükséges napi kalciumbevitel 20 százalékát fedezi, és lassítja a kortizol nevű hormon termelését, amely a haspuffadásért felelős. Ha fogyni szeretnél, az alacsony zsírtartalmú változatot válaszd.

7. lépés: Iktasd ki a sóvárgást!

Ez hogyan lehetséges? Az 1. lépésben említett napi bónusz 200 kalóriának hála (amit olyan formában fogyasztasz el, ahogy csak szeretnél), semmiről sem kell lemondanod, így a sóvárgás is megszűnik. Ha jobban tűröd a viszontagságokat, összespórolhatod ezeket az extra kalóriákat például négy nap alatt, így végül 800 lesz a bűvös szám, ami már bőven elég egy sajttálakkal dúsított borkóstolóra a csajokkal.

8. lépés: Lépj át a siker kapuján!

Most, hogy kezedben a kulcs, és már csak egy lépés választ el attól, hogy elindulj a fogyás rögös útján, nézz ki magadnak példaképeket. Nőket, akiknek olyan alakjuk van, amilyet te is szeretnél. Naponta többször is nézd meg a róluk készült képeket, videókat, ez garantáltan motiválni fog abban, hogy beiktasd az intenzív intervallum edzéseket is a lazsálás helyett.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Vásárolj úgy, ahogy Neked a legjobb! Új online drogéria indult!

Így segítsd a méregtelenítést és az emésztést!

4 lépés az egészségért, 4-es szám a szerencséért


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X