Főoldal > DIÉTA > Meddig mennél el, hogy lefogyj?

Meddig mennél el, hogy lefogyj?

diétadrasztikusfogyásveszélyes
0

Írta: and

Ami a csövön befér Igen, pontosan arról van szó, amire gondolsz: a delikvensek orrán bedugnak két kis cs&

Ami a csövön befér

Igen, pontosan arról van szó, amire gondolsz: a delikvensek orrán bedugnak két kis csövecskét, ami a gyomrukba vezet, és egy pici pumpában végződik. Ezzel adagolják a meghatározott mennyiségű zsír-protein folyadékot. Ettől a módszertől persze fogynak, hiszen csupán napi 800 kcal tápanyagot jelent, és szilárd táplálék egyáltalán nem kerül a szervezetükbe, de kész csoda, hogy az alanyok még élnek, hogy ezt elmondhassák.

A múmia visszatér

Egy atlantai háziasszony valószínűleg túl sokszor látta Brendan Fraser sikerfilmjét, mert kitalálta, hogy a hatékony fogyás érdekében tetőtől-talpig bekötözi magát elasztikus fáslikba. A művelet alatt és utána is végig mozgásban kellett maradnia, hogy ne álljon le a vérkeringése, mesélte az asszony, és azt is hozzátette, hogy a módszer hatékony volt. Valószínűleg leizzadta a kilóit.

Kapcsos zárójel

Ennek a trendnek a követői nem tréfálnak: fémkapcsokat helyeznek a fülük belső porcaiba, és ott hagyják őket heteken keresztül. A módszer az akupunktúrán alapszik, mert állítólag a kapcsok csökkentik az étvágyat. Nem tudjuk, de nekünk ez egyelőre csak iszonyú fájdalmasnak hangzik.

soap2.jpg ()Kék világ

Tudtad, hogy napszemüvegben enni fogyasztó hatású? De csak akkor, ha kék, ugyanis a napszemüveg-diéta hívei szerint a kék üvegen át kevésbé látszanak étvágyerjesztőnek az ételek, mert olyanok, mintah romlottak lennének. Hm, szerintünk ha igazán éhes az ember, akkor mindegy.

Szappanopera

Tusfürdőt használsz? Helytelen, ugyanis a szappan fogyaszt csak igazán. Állítólag a hínártartalmú szappanok zsírégető hatásúak, és segítenek abban, hogy karcsúbbá válj. Mivel eddig ez hangzik a legveszélytelenebb módszernek, akár még ki is próbálhatod, de persze csak óvatosan.

Man in Black 5.

Emlékszel, mikor a mozi első részében a gusztustalan paraziták belebújtak az emberekbe? Nem fogod elhinni, de van, aki ezt önként csinálja: a féregdiéta (jaj, már a neve is…) követői tabletta formájában jutattják be a szervezetükbe az élősködőket, akik odabent kikelnek, és rágni kezdenek. Fogyni biztosan lehet így, de elfogyni is nagyon könnyen – ez az egyik legveszélyesebb eljárás!

Súlyőrség

Ez látszólag egy vicces találmány: a kanál-villa kombó olyan rendszerrel van felszerelve, ami megmondja a használónak, mikor egyen és mikor tartson szünetet. Ezzel eléri, hogy tovább tartson az étkezés, így kevesebbet eszel és jobban megemészted az ételt. Kérdés persze, hogy ki akar egyfolytában egy kis smasszert hallgatni evés közben?

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X