Főoldal > DIÉTA > Top applikációk a fogyásért

Top applikációk a fogyásért

alkalmazásapplikációdiétafogyásiPhonejóga
0

Írta:

Összegyűjtöttük a leghatékonyabb telefonos applikációkat, amelyeknek hála gyerekjáték lesz a

Összegyűjtöttük a leghatékonyabb telefonos applikációkat, amelyeknek hála gyerekjáték lesz a fogyás! Ne habozz, próbáld ki őket!

Meal Snap
(0,99 $; mealsnap.com, iPhone, iPod Touch, iPad)

Először is készíts egy fotót a készülékkel az elfogyasztásra váró ételről. Ezután ez az okos kis app analizálja a képet, majd megbecsüli az adott fogás körülbelüli kalóriaértékét. Szuper alkalmazás, amellyel tuti, hogy kordában tudod tartani a napi kalóriabeviteled.

Nike Training Club
(ingyenes, iTunes Store, iPhone, iPod Touch, iPad)

Állíts össze egy lejátszási listát a telefonodon fellelhető dalokból, ha megvan, akkor ezt majd az alkalmazás összehangolja a 73 „edző” által instruált köredzés valamelyikével (de az app is össze tudja állítani az ideális dal-listát). Nagyon jó ötlet, hogy az applikáció minden egyes sorozat végén visszaszámol nekünk – így még a leggyötrőbb utolsó másodpercekben is kitartasz, akkor is, ha olyan, minden izmot alaposan igénybevevő gyakorlatot hajtasz végre, mint a deszkaállás.

app2.jpg ()The CarbLovers Diet
(ingyenes, a frissítés viszont 4,99$; iTunes, iPhone, iPod Touch, iPad)

Ez az amerikai Health magazin saját fejlesztésű alkalmazása, nemcsak rengeteg ízletes receptet mutat be a derékvonalukra ügyelő szénhidrát-imádóknak, de segítségével megtervezheted a diétádat, és nyomon követheted az elfogyasztott szénhidrát és kalória mennyiséget. Az applikációval bűntudat nélkül élvezheted a legfinomabb édes ételeket.

All-In Yoga
(1,99$-3,99$; mobile.viaden.com; iPhone, iPod Touch, iPad)

Mintegy 300 klassz jógapóz közül választhatsz, a helyes kivitelezést pedig lépésről lépésre elsajátíthatod, hiszen hús-vér ember mutatja be a gyakorlatokat, nem egy rajzolt figura. A pózokat nehézségi szint és típus szerint csoportosították, így a kedvenc pozícióidból könnyen kialakíthatod a mindennapi edzésprogramodat.

Shake a Snack
(0,99$, shakeasnack.com, iPhone, iPod Touch, iPad)

Rázd meg a kütyüdet, ezután megjelenik egy virtuális játékgép három különféle összetevővel a kijelzőn, amiből 100 és 300 kalória közötti nassolnivalókat üthetsz össze. A délutáni rágcsálnivaló így biztosan nem okoz pluszkilókat.

Fooducate
(ingyenes, fooducate.com, iPhone, iPod Touch, iPad, Android)

A bevásárlás során a telefonod kamerájával olvasd le az élelmiszerek vonalkódját, aztán tudd meg, hogy az alkalmazás milyen osztályozást ad nekik a tápértékük és az összetevőik alapján. Biztos, hogy el fog terelni a fehérlisztből készült kenyértől (ami az angolszász országokban jellemző osztályozás alapján C+ – t kapna, ez kb. az itthoni hármas osztályzatnak felel meg, a benne lévő finomított liszt miatt), és egyben felhívja a figyelmed a hasonlóan finom teljes kiőrlésű kenyérre (ami természetesen A osztályzatot, azaz ötöst kap).

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X