Főoldal > DIÉTA > 5+1 sztár, akik nem tökéletesek, mégis imádjuk őket

5+1 sztár, akik nem tökéletesek, mégis imádjuk őket

diétafitneszsztártáplálkozás
0

Írta: and

Böjtölj és méregteleníts okosan és hatékonyan! Ha Adele, Kate Winslet vagy Jennifer Lawrence jut eszedbe

Böjtölj és méregteleníts okosan és hatékonyan!

Ha Adele, Kate Winslet vagy Jennifer Lawrence jut eszedbe, ugye, neked sem az az első gondolatod, hogy mennyi gond van az alakjukkal – legalábbis a világsajtó szerint? Le mernénk fogadni, hogy bármelyikükkel szívesen cserélnél, ami nem is meglepő. Hiszen ők is azon sztárok közé tartoznak, akiknek mi is imádjuk az alakját – talán éppen azért, mert nem annyira tökéletesek. Lássuk, kik azok a hírességek, akiknek bármikor a bőrébe bújnánk!

1. Adele

Vajon kit érdekelnek a pluszkilók, amíg az énekesnő úgy énekel, mint egy angyal? Ráadásul boldog és kiegyensúlyozott anyuka, aki egy internetes oldal értesülései szerint a közelmúltban összesen13 ezer dollárt gyűjtött jótékony célra. Mi már holnap cserélnénk vele!

2. Jennifer Hudson

Egyesek akkor kritizálták, amikor még túlsúlyos volt, mások szerint viszont a diétát és az edzést vitte túlzásba, amikor kisfia születése után fokozatosan szabadult meg a kilóktól: összesen 36 kilót adott le. A színész-énekesnő viszont nem foglalkozik a kritikákkal, ő így boldog és kiegyensúlyozott. Ez látszik is rajta, és mi épp ezért szeretjük őt annyira mostani formájában!

3. Kate Winslet

Kevés színésznőt ért annyi kritika a súlya miatt Hollywoodban, mint amit Kate Winsletnek kellett elviselnie az elmúlt években. Ő viszont szereti a testét, büszkén vállalja önmagát olyannak, amilyen, és visszautasítja, hogy bocsánatot kérjen „tökéletlensége” miatt. Ehelyett az egészséges testkép fontosságát hangsúlyozza, és erre biztatja a nőket világszerte. Hát lehet ezt a hozzáállást és ezt a csodálatos színésznőt nem szeretni?!

jenniferl4.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

4. Jennifer Lawrence

Néhányan elképedtek, amikor meglátták narancsbőrös fenekét, mások pedig akkor kritizálták, amikor kiderült, hogy az X-Men: Az elsők című film forgatása miatt hónapokig éhezett. Jennifert viszont inkább az érdekli, hogy színésznőként milyen alakításokkal nyűgözheti le közönségét, mint az, hogy eközben hány kilót mutat alatta a mérleg, ez a hozzáállása pedig nemrég Oscar-díjhoz segítette őt. Nekünk is nagy kedvencünk, akivel bármikor cserélnénk!

5. Victoria Beckham

Bár sokan sokfélét beszélnek arról, Victoria milyen elképesztő módszerekkel és mennyi kemény edzéssel őrzi vékony alakját, ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a világsztár megfelelő mennyiségű humorral, öniróniával és optimizmussal szemléli a világot. Alakja fontos számára, de családja a legfontosabb – és persze férje, akinek a testéhez mi is bármikor hozzásimulnánk…

+1. Oprah Winfrey

Íme egy nő, aki bebizonyítja, hogy nem csak a fiatal, vékony nők érvényesülhetnek a médiában: Oprah magabiztosságát és optimista kisugárzását igazán irigyeljük, és ha már nem cserélhetünk vele, legalább hitvallását megfogadjuk. Eszerint koncentrálj magadra és a saját céljaidra, de tudd, hogy az élet nem versengés. Így ha rossz dolgok helyett csak jót teszel, és segítesz másoknak, az téged is a magasba repít.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X