Főoldal > DIÉTA > Egy 67 kilós, döbbenetes fogyás története

Egy 67 kilós, döbbenetes fogyás története

diétafogyásfogyókúragasztro
0

Írta: and

Életkor: 37 év Súlyvesztés: 67 kg Fogyi–trükkje: A pozitív megerősítés a kulcs ahhoz, hogy

Életkor: 37 év

Súlyvesztés: 67 kg

Fogyi–trükkje: A pozitív megerősítés a kulcs ahhoz, hogy elérd a célod. Ezért is tettem fel “előtte” és “utána” képeket magamról a Facebook-ra, amire rengeteg támogató és dícsérő hozzászólást kaptam a barátoktól!

Kristen változása

Felnőni egy olasz családban, ahol a nem telhet el nap kenyér és a tészta nélkül, egyáltalán nem nehezítette meg Kristen Foley számára, hogy rengeteget egyen és meginduljon a hízás útján. „Nálunk minden az étel körül forgott, az adagok nagyságának szabályozása pedig teljesen ismeretlen fogalom volt” – meséli. Habár Kristen sportolt az iskolában, a súlya mégis állandóan csaknem 91 kg körül mozgott. Amikor aztán 2001-ben elvesztette álmai állását New York-ban és ráadásul szemtanúja volt a 9/11-nek, teljesen mélypontra került. Annyira szomorú voltam, hogy csak ültem a kis lakásomban és mexikói ételekkel meg fagyival tömtem magam.

kristen.jpg ()A fordulópont

Egy évvel később azonban egy Ohio-i munkalehetőség arra ösztönözte, hogy új fejezetet nyisson az életében. Azzal, hogy csatlakozott a Weight Watchers-hez (kalóriaszámlálókhoz) és naponta gyalogolt, három hónap alatt több mint 7 kilót adott le. Ám 2003 karácsonyán Kristennek olyan epehólyag gyulladása lett, ami miatt sürgős műtétre szorult. Mivel a beavatkozást követő lábadozási időszakban nem tudott edzeni, minden súly, amit eddig leadott szépen visszakúszott rá. Kristin farmermérete elérte a 48-ast, ám úgy döntött, ideje változtatni, ha nem akar 50-es méretű ruhákban járni.

A nagy terv

A  munka utáni izzasztó edzések nem fértek bele Kristen elfoglalt napirendjébe, így elkezdett fél hatkor kelni, hogy heti öt nap még munka előtt le tudjon menni az edzőterembe. Ugyanakkor újra ellenőrizni kezdte a bevitt kalóriákat is. Ennek köszönhetően a következő négy évben több mint 36 kilót fogyott. „Az utolsó 10 kiló leadását az alacsony zsírtartalmú ételeknek és a futásnak köszönhetem.”   

„Az átváltozásomat követően sokkal nyitottabb vagyok mások felé és soha életemben nem voltam még olyan magabiztos, mint most!” vallja Kristen.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X