Főoldal > DIÉTA > 5 ínycsiklandó snack 200 kalória alatt

5 ínycsiklandó snack 200 kalória alatt

egészséggyümölcskalóriasnack
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Az alábbi alacsony kalóriatartalm&

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Az alábbi alacsony kalóriatartalmú snack-ek közül bármelyik kitűnő választás!

Mandulás-almás csemege

Amikor délután kibírhatatlanul vágysz egy szelet sütemény után, csapd be az ízlelőbimbóid, és keverd össze az alábbi egyszerűen elkészíthető, ám annál finomabb és lightosabb édességet. Nem kell hozzá más, csak egy darab alma, fahéj, szeletelt mandula és búzacsíra. Reszeld le az almát (ha elvitelre készíted, csepegtess rá citromlevet, hogy ne barnuljon meg), majd keverj hozzá egy teáskanál fahéjat, egy kis búzacsírát és szeletelt mandulát. Ha picit édesítenéd, tegyél hozzá egy teáskanál mézet.

Répás mártogatós

Inkább sós ízre vágysz? Felejtsd el a szószos chipseket, készíts reform mártogatóst! Reszelj le egy répát, majd botmixer segítségével dolgozd össze natúr joghurttal és zsírszegény krémsajttal. Az egészséges mártogatós tönkölypászkával fogyasztva a legjobb.

pear2.jpg ()Fetás uborka

Az uborka nemcsak alacsony kalóriatartalma, hanem magas víztartalma miatt is igazi kedvencünkké válhat. Vágj félbe egy uborkát, majd tölts bele fetasajt kockákat és friss rozmaringot. Ha kész vagy a töltéssel, vágd kis szeletekre, hogy könnyen nassolhasd, akár munka közben is.

Gyümölcssaláta

Az idénygyümölcsök cukortartalmától nem kell félned, bártan keverd össze kedvenc gyümölcseid egy tálkába, és edd ezt tízóraira vagy uzsonnára. Szezonális kedvencünk az alma, a körte, a narancs és a banán, amelyek valóságos antioxidáns- és vitaminbombák. 

Túrókrém

Felejtsd el a bolti poharas krémtúrókat, mert nemcsak 200 kalória felett van a kalóriatartalmúk, hanem rengeteg cukrot is tartalmaznak. Készítsd el inkább magadnak 125 gramm sovány túróból, 1 evőkanál diétás lekvárból és tegyél a tetejére pár szem friss áfonyát. Hisz mindenünk a gyümölcs.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X