Főoldal > DIÉTA > Miranda Kerr az okostelefonjával tartja csúcsformában magát

Miranda Kerr az okostelefonjával tartja csúcsformában magát

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Ragyogó lakberendezési ötletek Így edd a tésztát, ha nem akarsz hízni Te is csodálod Miranda

Ragyogó lakberendezési ötletek

Így edd a tésztát, ha nem akarsz hízni

Te is csodálod Miranda Kerr-t, amiért még válása idején is bombaformában van? Hiába fuccsolt be a házassága a világ egyik legjobb pasijával, az ausztrál modell ugyanúgy megőrizte tökéletes alakját és kiegyensúlyozottságát. Kedvenc edzésmódszereiről és ételeiről eddig is szívesen posztolt képeket közösségi oldalain, nemrég pedig még a telefonjába is bepillantást engedett. Miranda saját bevallása szerint ugyanis igazi app-függő lett, és lelkes híve a fitnesz és wellness alkalmazásoknak. Íme a kedvencei:

Személyi edző, ami mindig kéznél van

Mirandánál szakmai előírás, hogy mindig csúcsformában legyen, ezért mindennap eleget kell mozognia. A napi aktivitását egyszerűen a ’Moves’ nevű alkalmazással követi nyomon, ami a telefonja segítségével méri mennyit mozgott aznap, az eredményeket pedig grafikonokon ábrázolja és statisztikákat is készít. Miranda másik fitnesz-kedvence a ’Squats’ app, ami zseb-személyi edzőként funkcionál. Segítségével 10 hét alatt te is elérheted, hogy akár egymás után 100 kitörést is képes legyél végigcsinálni. Jól hangzik, ugye?

miranda2.jpg ()Dietetikus a zsebedben

A szupermodell nagy hangsúlyt fektet az egészséges táplálkozásra, ezért persze ilyen témájú alkalmazásokat is szívesen használ. A ’Chemeleon’ nevű app már a bevásárlásnál is segít, mivel egyfajta hozzávaló-szótárként működik. Megmagyarázza az összes tudományos és bonyolultan hangzó élelmiszer-összetevőt. Ha pedig valami könnyű és gyorsan elkészíthető ebédet vagy vacsit kell összedobnia, Miranda a ’Clean Eating Recipes’-re esküszik.

Wellness és selfness

Mirandánál a szellemi frissesség ugyanolyan fontos. Rendszeresen jógázik, meditál és az aromaterápiában is hisz, ezért egyik kedvenc alkalmazása az ’Aromatherapy’. Ez az app segít kiválasztani a hangulatának és lelki (vagy egészségi) állapotának legmegfelelőbb illatkompozíciót. A stressz hétköznapokban pedig a ’Gratitude Journal’ tartja egyensúlyban: ebbe a mini-naplóba mindennap 5 pozitív dolgot kell beírni, ami aznap történt vele. Így tényleg könnyebb megtanulni, hogyan örülj az élet apró örömeinek!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X