Főoldal > DIÉTA > Éhezés nélkül: hat hét, két ruhaméret

Éhezés nélkül: hat hét, két ruhaméret

diétaéhségfogyásfogyókúragasztro
0

Írta:

A Shred-diéta azt ígéri, hat hét alatt két konfekcióméretnyit lehet fogyni – éhez&eacute

A Shred-diéta azt ígéri, hat hét alatt két konfekcióméretnyit lehet fogyni – éhezés nélkül, sőt úgy, hogy a diétázó jóformán egész nap folyamatosan eszik.

Dr. Ian K. Smith a Harvardon végzett, és többek között a New York Times, a Men’s Health és a Newsweek szakértője. A Shred-diéta című könyve gyorsan a New York Times Bestseller listájának élére került. Az eatsmarter.de részletesen leírja, pontosan hogyan is működik az új fogyókúra.

A Shred-diéta hat hétig tart, és mindegyik hétnek megvan a maga mottója. Így az első hét az indulás szellemében telik, majd jön a kihívás, az átváltozás, a fellendülés, a felszabadulás, és legvégül jöhet a győzelem.

A diéta során naponta hétszer szabad enni – két étkezés között legkevesebb másfél, maximum három óra telik el. A gyakori, kisebb étkezéssel az inzulinszint egyenletes marad, nincsenek az inzulin hatásgörbében csúcsok és szakadékok, azaz a diétázó nem lesz farkaséhes.

Aki például fél kilenckor reggelizik, legkorábban tízkor ehet legközelebb. A több kisebb étkezés azért is megkönnyíti a diétát, mert így nem érzi azt a fogyókúrázó, hogy nem ehet. A menüt alacsony GI indexű, változatos ízű ételekből állítják össze, hogy az ízlelőbimbóknak ne legyen túl gyorsan unalmas a diéta.

Nézzük, hogyan néz ki a Shred-diéta egy napja!

8.30: reggeli

– 1 gyümölcs (körte vagy grapefruit), illetve 2 deciliter frissen facsart gyümölcs- vagy zöldséglé (grapefruit-, alma-, narancs-, paradicsom- vagy répalé)

– egy adag ezek közül:

   – egy kistányérnyi zabpehelykása
   –  2 tojásfehérje, például fűszeres zöldséges omlett formájában zöld paprikával
   – egy tálka cukormentes reggeli pehely zsírszegény tejjel
   – 2 mini-palacsinta
   – 1 tejbegríz vagy polenta
   – 1 pohár (180 g) zsírszegény vagy zsírmentes joghurt

A folytatásért kattints ide!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X