Főoldal > DIÉTA > Meglepő tiltólistás ételek a bikinialakért

Meglepő tiltólistás ételek a bikinialakért

bikinicukordiétaegészségesgyümölcsléhízásrágósushi
0

Írta:

Ha szeretnél mielőbb bikiniben pompázni a strandon, jobban jársz, ha ezeket az ételeket

Kelbimbó

Talán sose hitted volna, de a tápláló, alacsony kalóriatartalmú zöldség egyáltalán nem bikini-barát étel. Miközben rengeteg rostot és tápanyagot tartalmaz, sajnálatos módon a fogyasztása gázosodáshoz vezethet, így csak kis mennyiségben érdemes beiktatnod az étrendedbe. A kelbimbó segít az egészséged és a karcsúságod megőrzésében, mindössze arra ügyelj, hogy ne fogyaszd közvetlenül strandolás előtt, ha el akarod kerülni a puffadást.

Sushi

A sushi talán remek alacsony kalóriatartalmú ételnek tűnhet, azonban nem minden sushi bír ugyanolyan jótékony tulajdonságokkal. Ha ezen a nyáron sushit rendelsz, maradj az egyszerű tekercseknél. Kerüld a rántott és a szószba mártott verziókat, és válaszd a barna rizzsel készült variációkat.

sushi2.jpg ()

Cukormentes rágó

Felejtsd el a cukormentes rágót, ha tündökölni szeretnél a fürdőruhádban. A rágógumizás miatt jelentős mennyiségű levegőt nyelhetsz, ami a puffadás érzetéhez vezethet. Ezen kívül a cukormentes változatban található cukoralkoholok megbolygathatják a gyomrodat, és ez garantáltan nem célravezető a strandon.

 

Gyümölcslé

Érdemes még egyszer átgondolnod, mielőtt megiszod reggel a palackozott narancslevet. A legtöbb gyümölcslé ugyanis rengeteg cukrot tartalmaz (nem csak a természetes fruktózt, hanem hozzáadott cukrokat is), ami robbanásszerűen emeli meg a vércukor-szintedet. A gyümölcslevek ezen kívül tele vannak kalóriával, ami pedig nem kedvez az ideális testsúly elérésében. Ha képtelen vagy meglenni gyümölcslé nélkül, hígítsd a frissen facsart leveket vízzel, hogy csökkentsd a kalória-, és cukortartalmat.

Szójaszósz

Tartsd magad távol a szójaszósztól, és kerüld el a puffadást és a vízvisszatartást. Az utolsó dolog, amit akarsz, hogy puffadt legyen a hasad, amikor a bikinidet viseled. A szójaszósz tele van nátriummal, ami a szervezetünk vízvisszatartását eredményezi. Helyettesítsd kiváló minőségű szezámolajjal, így a puffadást is elkerülheted.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X