Nagy rajongója vagy a fehérjeszeleteknek? Már végigkóstoltad az egész piacot és azt gondolod, egy proteinszelet neked már semmi újat nem tud mutatni?
Akkor itt az ideje, hogy közelebbről megismerkedj új legjobb barátoddal, a BioTechUSA Zero Bar fehérjeszeletével, amely egyáltalán nem tartalmaz cukrot, különlegesen finom ízekben elérhető és akkor is bátran fogyaszthatjuk, ha laktóz- vagy gluténérzékenyek vagyunk!
Ha fontos számunkra a minőségi fehérjebevitel – mert sportolunk, az izomtömegünket szeretnénk növelni, fogyni szeretnénk, vagy éppen nem fogyasztunk húst, – úgy azt gyorsan és praktikusan oldhatjuk meg a BioTechUSA Zero Bar fehérjeszeletével, hiszen a fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához és a normál csontozat fenntartásához. Kortól és nemtől függetlenül mindenkinek ajánljuk, igazi „protein to go”, így bármikor, bármilyen helyzetben fogyaszthatjuk. A terméket E-vitaminnal dúsítottuk, ami hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
A Zero Bar egy kiemelkedő, 45%-os fehérjetartalommal* és magas élelmi rosttartalommal rendelkező fehérjeszelet, melyben az összes felesleges dolgot egyszerűen lenulláztuk: glutén-, laktóz-, cukor-, aszpartám- és GMO mentes.
A Zero Bar megannyi jó tulajdonsága mellett nasinak is tökéletes! Magas fehérje- és alacsony szénhidráttartalma kapóra jön a fogyókúrázóknak, hiszen a súlyvesztéshez megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjebevitelre van szükségünk. Nem borítja más fehérjeszeletekre jellemző, felesleges kalóriákat tartalmazó bevonat, cserébe ropogós fehérjetextúrákat tartalmaz és egy szelet mindössze 188 kalória. Növényi zsírral, kókuszzsírral készül, melynek nagy része telített zsírforrásokat (MCT) tartalmaz. Az MCT zsírsavak gyorsan és teljes mértékben felhasználódnak a szervezetben.
A Zero Bar hat különlegesen finom ízben érhető el: dupla csokoládé, cappuccino, málnás sajttorta, tejszínes kajszibarack, citrom-bazsalikom, eper-banán. Te melyiket választanád?
*Átlagos fehérjetartalom, kivéve a dupla csokoládé ízt, amely fehérjetartalma 42%, 21 g.
Forrás: BioTechUSA