Főoldal > DIÉTA > Új ízekkel hódít a Zero Bar!

Új ízekkel hódít a Zero Bar!

BiotechUSAcsokoládéfehérjefehérjeszeletZero Bar
0

Írta:

Nagy rajongója vagy a fehérjeszeleteknek? Már végigkóstoltad az egész piacot és azt gondolod, egy proteinszelet neked már semmi újat nem tud mutatni? Akkor itt az ideje, hogy közelebbről megismerkedj új legjobb barátoddal, a Zero Bar fehérjeszelettel, amely egyáltalán nem tartalmaz cukrot, különlegesen finom ízekben elérhető és akkor is bátran fogyaszthatod, ha laktóz- vagy gluténérzékeny vagy!

A Zero Bar egy magas fehérjetartalommal és magas élelmi rosttartalommal rendelkező fehérjeszelet, amely glutén-, laktóz-, cukor-, aszpartám- és GMO mentes. Ropogós fehérjetextúrákat tartalmaz, kitűnő választás él- és hobbisportolóknak és fogyókúrázóknak is. A meglévő hat íz mellé a következő új ízek érkeztek: csokoládé-szilva, csokoládé-mogyoró, csokis süti, csokoládé-kókusz, csokoládé-karamell és csokoládé-marcipán. Csokirajongóknak kötelező!

Ha fontos számodra a minőségi fehérjebevitel – mert sportolsz, az izomtömegedet szeretnéd növelni, fogyni szeretnél, vagy éppen nem fogyasztasz húst, – úgy azt gyorsan és praktikusan oldhatod meg a BioTechUSA Zero Bar fehérjeszelettel, hiszen a fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához és a normál csontozat fenntartásához.  Kortól és nemtől függetlenül mindenkinek ajánljuk, igazi „protein to go”, így bármikor, bármilyen helyzetben fogyaszthatjuk. A terméket E-vitaminnal dúsítottuk, ami hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A BioTechUSA Zero Bar egy kiemelkedő, 45%-os fehérjetartalommal* és magas élelmi rosttartalommal rendelkező fehérjeszelet, melyben az összes felesleges dolgot egyszerűen lenulláztuk: glutén-, laktóz-, cukor-, aszpartám- és GMO mentes.

A Zero Bar megannyi jó tulajdonsága mellett nasinak is tökéletes! Magas fehérje– és alacsony szénhidráttartalma kapóra jön a fogyókúrázóknak, hiszen a súlyvesztéshez megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjebevitelre van szükségünk. Nem borítja más fehérjeszeletekre jellemző, felesleges kalóriákat tartalmazó bevonat, cserébe ropogós fehérjetextúrákat tartalmaz. A Zero Bar növényi zsírral, kókuszzsírral készül, melynek nagy része telített zsírforrásokat (MCT) tartalmaz. Az MCT zsírsavak gyorsan és teljes mértékben felhasználódnak a szervezetben.

Forrás: BioTechUSA


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X