Főoldal > DIÉTA > Stílusleckét adott a világnak Monica Bellucci

Stílusleckét adott a világnak Monica Bellucci

divathírességkülföldi sztármodellMonica Bellucciszínésznősztár
0

Írta:

Egyszerű fekete szettben lépett Párizs utcáira, mégis olyan ragyogó jelenség volt, hogy az egész világnak leesett az álla.

Monica Belluccit sokan a világ egyik leggyönyörűbb nőjének tartják, és ő rendszeresen bebizonyítja, hogy nem véletlenül. Legutóbb szeptember utolsó napján Párizsban kapták lencsevégre, amikor vacsora után kijött az egyik népszerű étteremből.

A színésznő egyszerű, a derekán ezüsttel díszített fekete ruhát viselt, ugyanilyen színű kiegészítőkkel – szettje viszont mégsem volt unalmas, hanem épp ellenkezőleg: az 53 éves díva stílusleckét adott vele az egész világnak.

A színésznő egyébként mindig is büszke volt nőies vonalaira, és nem egyszer hangsúlyozta, hogy nem hajlandó lefogyni, csak azért, hogy néhány kilóval kevesebbet mutasson alatta a mérleg, vagy kicsit vékonyabb legyen a dereka. „Szeretek enni, és nem gondolom, hogy soványabban szexibb lennék” – foglalta össze a lényeget.

Persze a helyes, átgondolt étkezésre igyekszik odafigyelni, így bármennyire szereti is kedvenc olasz ételeit, tudja, hogy ezeket nem eheti minden nap. Olykor viszont, ha tésztát kíván, nem mond nemet. Szerinte a lényeg a kiegyensúlyozottság és a jó közérzet.

„Szerintem nem a diéta vagy az életkor számít, hanem az, hogy jól érezd magad a bőrödben. Nekem ehhez kell egy kis edzés, de nem minden nap, és ezt is csak azután kezdtem el, hogy a kislányom, Leonie megszületett. És igen, olykor megnézem, mit eszem, de szükségem van a finom ízekre. Imádok enni, és a tésztákról sem mondok le, hiszen olasznak születtem” – mondta.

A Maléna és A passió színésznőjét sokak szemében szépsége, szenvedélye, életszeretete, erős személyisége, függetlensége és intelligenciája teszi igazi olasz szexszimbólummá. Ha valamit igazán akar, akkor úgyis megteszi, és ehhez senki beleegyezésére nincs szüksége.

Így volt ez, amikor férjet választott magának, majd tavalyi válásánál is, illetve így vállalt gyerekeket is. Bár sokan csóválták a fejüket, ő mégis eldöntötte, kivárja a babavállalás idejét, és majdnem 40 évesen szült először. Lánya, Deva 2004-ben született, második gyermekét, Leonie-t 2010-ben hozta a világra, és úgy érzi, az időzítés épp így volt tökéletes.

Alakját is hamar visszanyerte, néhány héttel Leonie születése után már ismét viselhette kedvenc Dolce&Gabbana ruháját. „A divat az életem része. Kedvenc színem a fekete, és egy egyszerű, fekete ruhánál szerintem nincs tökéletesebb. Az előnyösebb részeket emeli ki, a pluszkilókat pedig segíthet elrejteni” – árulta el.

Ami pedig a szépészeti beavatkozásokat illeti, Monica korábban elmondta, hogy nincs ellenük, de nem is áll a pártjukon. Ő maga az arcmasszázst és az akupunktúrát ismeri, kedveli, de ezekkel sem él minden nap. „Szerintem őrület, hogy a nők ennyit foglalkoznak a tökéletes külsővel, és azonnal rohannak kivasaltatni a ráncaikat. Mi rossz van abban, ha egy nő negyven évesen nem tűnik már huszonévesnek?” – nyilatkozta.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X