Főoldal > DIÉTA > Ez az étrend garantáltan egészségesebbé tesz

Ez az étrend garantáltan egészségesebbé tesz

diétaegészségesegészségmegőrzésétrendpioppi-diétasúlycsökkenéssúlycsökkentés
0

Írta:

A „Pioppi-diéta” nem ígér csodákat – csak azt, hogy kívül-belül megújít, segít a súlycsökkentésben és egészségesebbé tesz!

A legújabb diétaőrületként számon tartott Pioppi-diéta egy kis olasz faluról, Pioppiról kapta a nevét, ahol a helyiek egy igen különleges étrendet tartanak: minden napot egy evőkanálnyi almaecettel és három főtt tojással kezdenek.

Az érdekes reggeli azonban csak első hangzásra hallatszik furcsán, ugyanis egy több éven át tartó kutatás után kiderült, hogy ez a reggeli opció akár 10 évvel is meghosszabbíthatja a várható élettartamot!

36274763 - peeled boiled egg on wooden background

Bár a kutatás eredménye egyszerűen hihetetlennek tűnik, az online publikált orvosi kísérletek alapján mégis igaznak bizonyult – olyannyira, hogy a kis Pioppi-t meg is választották a világ legegészségesebb falujának.

Arra a kérdésre, hogy mi mást fogyasztanak még bizarr reggelijük mellé a helyiek, csak annyit feleltek a professzorok, hogy az étrendjük teljes egészében a mediterrán diétán alapszik – vagyis a helyiek sok halat, zöldséget, gyümölcsöt és magvat esznek.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, és te is szívesen kipróbálnád a Pioppi-diétát, akkor először nézz utána (például ide kattintva), milyen csodálatos egészségjavító hatásai is vannak pontosan az almaecetnek. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X