Főoldal > DIÉTA > Szexi modell lett a 104 kilós lányból

Szexi modell lett a 104 kilós lányból

az év glamour modelljebonnie staimernagy fogyásszexi modell
0

Írta:

Bonnie Staimer 54 kilót fogyott – módszere egyszerű, de nagyszerű.

Bonnie Staimer négy évvel ezelőtt még úgy érezte, az élete nem úgy alakul, ahogyan szeretné. Volt ugyan két csodálatos gyerkőce, ez a dolgok jó része, ugyanakkor várandósságai alatt rengeteg pluszsúlyt szedett magára – 104 kilóig is felkúszott a súlya. Bonnie boldogtalannak érezte magát, és mivel már alig volt mersze emberek közé menni, úgy érezte, DJ karrierjét is feladja, hiába volt korábban elég sikeres lemezlovas.

A változásról végül ő maga tett: benevezett a 2017-es London Marathonra. Időben elkezdett edzeni, és étrendjén is változatott. Nem túl meglepő módon a kilók elkezdtek leolvadni róla – manapság mínusz 54 kilónál tart, és szó szerint felismerhetetlen!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

This week has been a rollercoaster. But thankyou to every single person who took time to send me a positive message or comment on my story. There is soooo much more to my story and life then what has been printed. To everyone who has been worried about me cos of the trolls…. I’m fine. They can’t touch me, because they are not important to my life or journey. To anyone who’s struggled, believe me you have to fight for your future, you never know what’s around the corner and it is NEVER worth giving up. I’m happy, I’m healthy and I have 2 beautiful daughters who all my hard work is for. 🎧🐰 #noregretsjustlove #teambunnynotbonnie #bunnynotbonnie #brunettepower #devongirlscan #devongirl #readallaboutit #gratitude #beyourself💯

Bonnie (@bunnynotbonnie) által megosztott bejegyzés, Szept 14., 2019, időpont: 10:33 (PDT időzóna szerint)

Bonnie létrehozott egy Instagram oldalt is, amelytől azt remélte, DJ-ként majd segít neki ismét több megrendelés elérésében. Az eredmény viszont őt is meglepte: nemcsak azok találták meg, akik lemezlovast kerestek, hanem fotósok és magazinok is, akik modelleket akartak találni. Bonnie modellkedni is elkezdett, méghozzá olyan sikerrel, hogy nemrég Az év Glamour modelljének is megválasztották az Egyesült Királyságban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Just a girl.

Bonnie (@bunnynotbonnie) által megosztott bejegyzés, Jún 15., 2019, időpont: 2:12 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Me searching Ibiza…..for my dignity, carbs, gin and red flags……😂🙋‍♀️🍾 @prettylittlething .

Bonnie (@bunnynotbonnie) által megosztott bejegyzés, Máj 29., 2019, időpont: 10:31 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Life isn’t all bikinis and Bollinger 🍾 sometimes it’s sunsets and sangria….. right? 😉.

Bonnie (@bunnynotbonnie) által megosztott bejegyzés, Máj 27., 2019, időpont: 10:36 (PDT időzóna szerint)

A 35 éves egyedülálló anyuka azt mondja, nincs igazán nagy titok: szerinte fejben kell helyretennünk magunkat a sikeres fogyáshoz. Ezt követően pedig ki kell alakítanunk egy olyan rutint, melyben a rendszeres sport, a helyes étkezés és rengeteg vízivás is helyet kap. Ő maga a hét 6 napján sportol, a hetedik napon pedig mindig pihenést tervez, de általában olyankor is aktív a gyerekei és két lova miatt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

We ride. To fly. To breathe. To laugh. To soar. To overcome. To relax. To prove them wrong. To feel stong. To belong. To heal. To love. And to be loved back. We ride to live. 🐰

Bonnie (@bunnynotbonnie) által megosztott bejegyzés, Máj 28., 2019, időpont: 11:08 (PDT időzóna szerint)

Fotók: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X