Főoldal > DIÉTA > 4 szuper sós reggeli 300 kcal alatt

4 szuper sós reggeli 300 kcal alatt

diétás reggeliegészséges reggelisós reggeli
0

Írta:

Egyszerűen elkészíthető, finom, sós reggelik következnek, melyek ráadásul elég alakbarátok is: alig 300 kalóriát tartalmaznak.

Sós reggelit kívánsz, de unod a sima tükörtojást vagy omlettet? Akkor hadd mutassunk néhány szuperizgalmas és szuperfinom alternatívát. További piros pont jár ezeknek a reggeliknek azért, mert percek alatt összedobhatjuk őket, és mindegyiknek csupán 300 körül van a kalóriatartalma.

Spenótos gombás omlett egyszerűen – mutatjuk a videót, hogyan készítsd el.

Másik nagy kedvencünk az avokádós pirítós főtt tojással – egyszerűen zseniális, ellátja szervezetünket egészséges zsírokkal, gyorsan elkészül és csak 250 kalóriát tartalmaz.

Sós muffint is készíthetsz – kicsit melósabb dolog, minden reggel biztosan nem lenne rá időnk, de a végeredmény mennyei lehet. Mutatunk egy példát:

Végül egy utolsó alakbarát sós reggeli tipp: nem kell feltétlenül készítened valamit, elég lehet az is, ha benézel a hűtőbe. Vacsoráról maradt egy kis csirkemell vagy hal, zöldség és esetleg némi szósz, amibe tudsz mártogatni? Tessék, meg is van az a pár egészséges napindító falatod, amitől nemcsak reggelre, hanem akár egész délelőttre lehet elég energiád. Ha van pár extra perced, akkor akár egy ilyen ínycsiklandó salit is összedobhatsz:

Főkép: 123RF, fotók: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X